Şimdi Ara

satılık 50 level steam hesabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700lik csgo itemi ile takasda olur, aşağıdaki link de detaylı bakabilirsiniz. iyi forumlar

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-oyun-4,000,00tl-degerinde-200-plus-oyunlu-steam-hesabi-sadece-850,00tl-301886102/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Born2Kill35 -- 19 Haziran 2016; 15:35:51 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born2Kill35

up
    fazla abartmışsın fiyatı bu dediğin fiyata adam kendi hesabına dizer zaten
  • hesap bi arkadaşımın item olarak bence gayet iyi fiyat.
  • quote:

hesap bi arkadaşımın item olarak bence gayet iyi fiyat.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

Evet iki yilda dizer
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagizout

quote:

Evet iki yilda dizer

valla yan hesaplardan laf atmana gerek yok hocam önümüz yan indirimleri zaten 2 günde dizer, steamda ilk günüm değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 19 Haziran 2016; 14:20:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet iki yilda dizer

valla yan hesaplardan laf atmana gerek yok hocam önümüz yan indirimleri zaten 2 günde dizer, steamda ilk günüm değil yani

Hahaha yan hesaptan laf atmak mi? Ben satilik steam hesabinin sahibiyim guzel kardesim. Yedi yildir steam kullaniyorum. Yaz indirimlerinden bu hesabi dizersen haber et de 3-4 tane alalim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet iki yilda dizer

Hahaha yan hesaptan laf atmak mi? Ben satilik steam hesabinin sahibiyim guzel kardesim. Yedi yildir steam kullaniyorum. Yaz indirimlerinden bu hesabi dizersen haber et de 3-4 tane alalim.

çok boş yapıyorsun fiyatı şişirmişsin işte yazmışsın oraya 1000tl nedir hesapta 4bin liralık oyun var deyip ilan koymuşsun saint row 4 e 50 dolar payday2 oo 30 dolar zart zurt yazmışsın aralda mı çalışıyorsun hayırdır hesapların fazla yanlış konuşturma beni oyunları senin dediğin fiyattan alsaydık evimi satmam lazımdı ben hesabımı dizene kadar. boş yapma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet iki yilda dizer

çok boş yapıyorsun fiyatı şişirmişsin işte yazmışsın oraya 1000tl nedir hesapta 4bin liralık oyun var deyip ilan koymuşsun saint row 4 e 50 dolar payday2 oo 30 dolar zart zurt yazmışsın aralda mı çalışıyorsun hayırdır hesapların fazla yanlış konuşturma beni oyunları senin dediğin fiyattan alsaydık evimi satmam lazımdı ben hesabımı dizene kadar. boş yapma.

Kardes sen belli ki milletin isini baltalamaya calisiyorsun. Birincisi hesap bin lira degil. Sahibinden'deki rakam 850. Ben buraya arkadasima 700 yazdirdim. Kaldi ki pazarlikli hali de daha dusuk olacaktir. Ikincisi steam calculator linki budur, hesabin ve oyunlarin indirimsiz/indirimli fiyatlarina bakabilirsin. Gercek zamanli guncellenen bir site steamcalculator. Oyunlarin su anda markette fiyati neyse orada da o yaziyor:https://steamdb.info/calculator/76561198168145390/?cc=tr Ucuncusu mesajinda iki kere "bos yapma" demissin. Neye ve niye sinirlenip agiz yaptigini anlamadim. Ne yazik ki envantere dlore filan cekip humble bundle'lardan 2-3 liraya oyunlar alarak kutuphaneye 1300 oyun dizmekle hatim edilmiyor steam. Velhasil hesap satilmasa da bize sikinti yok cocugum. Sana hayirli isler guzel ortamlar :))

Edit: Uyardigin icin tesekkur ederim bu arada. Sahibinden ilanindaki bazi fiyatlari yanlis aktarmis arkadasim. Onlari da su an duzeltiyorum. Yukarida vermis oldugum calculator linkindeki tum fiyatlar gunceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizout -- 19 Haziran 2016; 14:46:53 >

• yagizout kullanıcısına yanıt
    valla 850 de 700 de fazla zaten ben baltalamak için yazmamıştım ama baltalattın neyse görünen köy klavuz istemezmiş zaten gören görüyor daha fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten senin verdiğin sitede 995 tl diyor hepsine sen 995 liralık steam hesabı 850e satabiliyosan satış tekniklerin ile google a başvur daha fazla tartışmayacam gerek yok humble dan 1300 tane oyun ekletmek kısmına girmiyom zaten gerek yok görünen köy hikayesi yine, ayrıca zaten herhangi bir kıyasla alakası yok durumun yazdığın kendi kendini rezil etmek ben senin hesabına ve fiyatına bakarak yorum yaptım alakasız yerlere çekip kendi kendine laf sokmak istiyosan kendi bileceğin iş takıl kafana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 19 Haziran 2016; 15:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

valla 850 de 700 de fazla zaten ben baltalamak için yazmamıştım ama baltalattın neyse görünen köy klavuz istemezmiş zaten gören görüyor daha fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten senin verdiğin sitede 995 tl diyor hepsine sen 995 liralık steam hesabı 850e satabiliyosan satış tekniklerin ile google a başvur daha fazla tartışmayacam gerek yok humble dan 1300 tane oyun ekletmek kısmına girmiyom zaten gerek yok görünen köy hikayesi yine, ayrıca zaten herhangi bir kıyasla alakası yok durumun yazdığın kendi kendini rezil etmek ben senin hesabına ve fiyatına bakarak yorum yaptım alakasız yerlere çekip kendi kendine laf sokmak istiyosan kendi bileceğin iş takıl kafana göre
    fiyat güncelledi arkadaşlar, item olarak 700 lira. iyi forumlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Ederi max 200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

quote:

Ederi max 200 tl

Alıntıları Göster
    aynen 200 de etmez 50 lira filan eder:DD hem csde saat kasmak istiyorum yardım edermisin oyun süren 2,767 statda 1110sa nasıl yaptın. za
  • quote:

aynen 200 de etmez 50 lira filan eder:DD hem csde saat kasmak istiyorum yardım edermisin oyun süren 2,767 statda 1110sa nasıl yaptın. za

Alıntıları Göster
    up
  • up
  • quote:

up
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Güzel hesap ona bir laf yok, çok para harcamış da olabilirsiniz ancak herşeyin bir piyasası vardır. Şimdi siz bir steam hesabını satarken, hesabınızdaki Single-Player oyunları hiç yokmuş gibi saymanız lazım satabilmeniz için. Özellikle Türkiye'de insanlar Single-Player oyunları satın almak yerine korsan olarak indirdikleri için sizin hesabınızda şu varmış, bu varmış pek umurlarında olmaz. Bu hesaplar satılırken önemli olan Multi-Player oyunlardır, GTA V-CS:GO vs. gibi. Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Haziran 2016; 23:41:38 >

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    berkan 50 liraya hesap arayan birisi için pahalı olabilir. hesap benim değil arkadaşın item olarak fiyatı güzel. neyse up up up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.