Şimdi Ara

Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst segment TV'ye geçmek için elimizdeki TV'yi satmaya karar verdik.

Bu televizyonu %50 sinema, dizi ve %50 oyun oynama odaklı kullandım. Hem PC tarafında hem de konsol tarafında 4K oyunculuk için yeterli bir TV. Bildiğim kadarıyla panel 100Hz, ben PC için 60Hz 4K kullandım hep, PS4 Pro tarafında da hiçbir sorun yaşamadım.

Netflix veya kendi indirdiğiniz film/dizileri izlemek için fiyat/performans ürünü denebilir. 3 adet HDMI port mevcut tüm cihazları aynı anda bağlamak için yeterli geldi. ses çıkışı olarak aldığım günden beri optic çıkışı kullandım, sinema sistemi için ideal.

Dahili uydu alıcılı, uydu kablosunu takarak direkt kullanabilirsiniz, birkaç kez denemek için TRT 4K'da maç da izledim. Normal TV kanallarında görüntüsü gayet tatmin edici.

Arayüz yeni nesil TV'lere göre biraz ağır kalıyor ama bunu sadece kanal geçişlerinde hissedersiniz onun dışında zaten bu cihaz Smart değil.

Ekranda çok hafif gölgelenmeler vs ışık sızmaları var, görebilmeniz için siyah ekrandan foto da ekledim, gölgelenmeler oyun oynarken veya filmde neredeyse hiç göze çarpmıyor sadece maç izlerken yeşil saha üzerinde çok hafif belli oluyor. Yeşil saha için de foto ekledim, çok takıntılı iseniz gözünüze batacaktır ama beraber izlediğim arkadaşlarım göremiyor bile.

Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900Satılık 55 inch Philips 4k TV 55puk4900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logitaek -- 9 Aralık 2020; 19:13:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.