Şimdi Ara

Satılık > 55 Spiritmaster Elyos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 55 Level Spiritmaster satılık Elyos Spatalos serverında , yerden ve havadan toplamalar 499 , Alchemy 510 Tailoring 470 , miragent set full miragent silah , jotun udas set full , beshmundir sarı 3 parça turuncu 1 parça ve kasasında birçok item medaller ve ap yüzükler üzerinde s 2 adet kingspin sarı yüzük vardır ve melika belt , stormwings turuncu ayakkabı ve 55 lvl AP omuzluk bulunmaktadır setlere gereken manastonlar basılıdır , miragent tome mevcuttur , stormwings kanadı vardır ve 100 m Kniah ve Alchemyde Master yani 510 şuan ve üzerinde 500 k ap bulunmaktadır medal tamamlayınca 55 ap kolluk alacağım az kaldı 4-5 medal eksik yada 50 altlık yani 55 50 ap seti karışık yapıyorum . ciddi alıcılar sadece iletişime geçsin bana msn adreslerini mesaj atsınlar veya buraya yazsınlar ben iletişime geçerim , takasta düşünebilirm belki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 11 Mart 2011; 1:24:12 >

• Up
  • Up .
  • up
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 4 Mart 2011; 18:23:49 >
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up .
  • Fiyatında kısa bir süreliğine 70 TL indirim yaptım ilgilenenlere duyurulur .
  • 0554 5827571 usta ara beni cd key ve diğer bilgileride istiyorum.
  • Account satılmıştır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.