Şimdi Ara

SATILMIŞTIR.====== MSI MEG X570S UNIFY-X MAX ======AM4 'ÜN ZİRVESİ======(TR-GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 SATILMIŞTIR.====== MSI MEG X570S UNIFY-X MAX ======AM4 'ÜN ZİRVESİ======(TR-GARANTİLİ)

AM4 'ÜN ZİRVESİ ANAKARTIM SATILIKTIR.

MSI MEG X570S UNIFY-X MAX > Full Kutulu, Faturası yok ama PENTA Garanti belgesi var.

Sitesinden garanti sorguladığımda PENTA-GARANTİLİ görünüyor olup resmini aşağıya ekliyorum.

Ben 1 yıl önce Forumdan sıfır kapalı kutu aldığım için tam garanti süresini bilmiyorum.

Kutusundaki Özel Uzay Montaj ayaklarını hiç kullanmadım; sıfır duruyor.

MSI Flashdiski ve tüm kabloları mevcut olup çoğu poşetinden bile çıkarılmadı hiç.

Çok üst düzey Premium bir anakarttır.

Anakart kendi üzerinde Canlı işlemci sıcaklığını sürekli gösterir.

X570S çipsetinin sonundaki "S" harfi, sessiz yeni nesil çipset olduğunu gösterir.

(önceki düz X570 çipsetleri fanlı-sesli-tozlu 'dur.)

Fiyat: SATILMIŞTIR.

Sitesinden bilgi için Anakart LINK TIKLAYINIZ.

Ayrıca Sıvı işlemci soğutucu istenirse CORSAIR H150 ARGB 360mm KFG tam olan sıvı soğutmamı da verebilirim.

Onun ilanı için LINK

FOTOĞRAFLAR:

SATILMIŞTIR.====== MSI MEG X570S UNIFY-X MAX ======AM4 'ÜN ZİRVESİ======(TR-GARANTİLİ)

SATILMIŞTIR.====== MSI MEG X570S UNIFY-X MAX ======AM4 'ÜN ZİRVESİ======(TR-GARANTİLİ)Hüseyin Bozkurtyoutube
    MSI MEG X570S Unify-X Max
    https://youtu.be/x5962f3Jqw8

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ramlerin expo olmaması bu sistemde sorun çıkarmadıysa güzel. Ramler için takip ( intel platformunda kullanma niyetim var.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    İşte Premium sınıf anakart böyle bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 18 Ekim 2024; 14:9:45 >

• SpeedTwelve kullanıcısına yanıt
    Benzer bir kombinasyonu 5800x , 4 x 16 4000 neo ve b550 unify olarak hazırda kullanıyorum. Anakarta diyecek yok. B550 de bile çoğu z790 a nal toplatıyor kalitede.

• OSINOS kullanıcısına yanıt

Evet biliyorum çünkü B550 UNIFY anakartı size ben satmıştım :)

Bu anakart düz X570 Unify ve Ace modelleri gibi ECLK OC Destekliyor mu External clock generator var mı? Bilginiz var mı acaba? 3D işlemcileri pcie bus hızı arttırmadan overclock etmek için gerekli oluyor.

• savas82 S kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bahsetmiş olduğunuz özelliği kullanmadığım için bilgim yok maalesef; anakartı kutusuna da kaldırdım ama düz Unify da olan bir özelliği bu Unify-X e de koymuşlardır diye düşünüyorum.

Anladım bende araştırdım nette ama net bir bilgi bulamadım. Öyle düşünüyor insan x570S üst sürüm olması lazım ama işte bazen olmaya da biliyor. Teşekkür ederim cevap için. İyi satışlar dilerim.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savas82 S kullanıcısına yanıt
    Manual'i indirip baktınız mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.