Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 7,50 CFWli Oyun Yüklü PS4 Fat 2TB + 2 Adet Kontrolcü 2,5K Satın Al 12 Nisan 2021 20:51 1 1 Satılık 7,50 CFWli Oyun Yüklü PS4 Fat 2TB + 2 Adet Kontrolcü 2,5K Sistem Sürümü 7,50 hacklenebilir (şuan hack işlemi yapılıp oyun yükleniyor) Playstation 4 cihazım satılıktır. kapasite yetersiz diye 2 Terabyte HDD ile kendim değiştirmiştim. cihazın ilk ve tek sahibiyim 2 Adet v1 Siyah DS4 mevcuttur.her ps4 te olduğu gibi cihazın pianoblack kısmında ufak çizikler var. fotoğraftan tam belli olmuyor olabilir.kontrolcüler iyi durumda olup kronik analog soyulma yüzünden analog değişimi yapılmıştır. ps4ü genel olarak exclusiveler için kullandım. Türkçe olan excler dışında witcher 3 oynadım sadece.cihaz 2500 Lira İstanbul şirinevler metrobüs durağı elden teslim diğer şehirler alıcı ödemeli kargo.Yüklenen Yüklenecek oyunlarYüklendikçe güncellenecekSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık FULL Set (MSI Marka Toplama) Oyuncu PC Satılık 7,50 CFWli Oyun Yüklü PS4 Fat 2TB + 2 Adet Kontrolcü 2,5K Satılık G230 Kulaklık (Fiyat Düştü) Satılık PS4 Fat 2TB + 1 Adet v1 - 1 Adet v2 Kırmızı - 2 Adet Kol