Şimdi Ara

Satılık 71 lvl car!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 71 Lv güzel valla seninle düello yapmak isterim ;);)
  • Ersoy abi konuyu gördüğüm gibi üye oldum.Sakın böyle bişey yapma.Nasıl alışıcaz yokluğuna gunzda...

Abi ben KGT_beekoo diğer adıyla SavaşçıKız.Sakın böyle bişey yapma.Satma çarını!
  • arkadaşım sen uçmuşsun izmir için 71 lvl char 25 ytl ha.getir ben 10 tane alayım
    bu arada kaç tane 71 lvl turk biliosunda izmir icin sole x iicn bole diye konusuosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gur Han -- 19 Mart 2008; 16:15:37 >
  • Göztepe > gülen internet kafe git sor basit bişey. arkadaşım var manisadan gelip aldı 25 ytl ye. daha cok eder diyosanız görelim verilen teklifleri??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lasova

71 Lv güzel valla seninle düello yapmak isterim ;);)

Valla 71 Lv diye çok iyi adam bekleme ben pek iyi olduğunu düşünmüyorum zaten aklı level´da olanlardan pro çıkmaz GunZ´un level oyunu olmadığını bile daha anlayamamışlardır...
  • Ah şu ön yargı yokmu... =)
    Proların lvlları baya iyi oluyor normalde bunun nedeni çok fazla adam kesdikleri için olabiliyor.Swap,Hack vs... diilse 71 lvl ı kasan bi adam çok kötü diildir bnce =)
  • yanlız bn bu bekoo ve ersoycagları hem igunzda hemde x gunzda gördüm hatta Osmanlı clanıydı hackerlar bunlar ve 71 lwl car 250 ytl bırak ya bnce 15 ytl bile fazla 71 olmanın cok önemi yokki
  • arkadaşın biri presiz 34 lvl erkek satiyordu galiba o ne kadar oluyor xD
  • ersoy abi ben Osy_64 osmanlıdasın deme ama sindi 73 mu 74 mu nesin deme selamlar bende 40 lvl :D heckim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just_Rock3R

yanlız bn bu bekoo ve ersoycagları hem igunzda hemde x gunzda gördüm hatta Osmanlı clanıydı hackerlar bunlar ve 71 lwl car 250 ytl bırak ya bnce 15 ytl bile fazla 71 olmanın cok önemi yokki

Yalan Söylüyorsun ben xgunz nedir bilmem ayrıcana önemi yok diyorsun yap bakalım +70 char da göreyim seni kaç tane türk tanıyorsun +70!!!

Bu arada lvl 76 rank 11 Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoycaglar -- 2 Nisan 2008; 6:32:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osy_64

ersoy abi ben Osy_64 osmanlıdasın deme ama sindi 73 mu 74 mu nesin deme selamlar bende 40 lvl :D heckim

40 lvl heckim ne demek istiyosun xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoycaglar

quote:

Orjinalden alıntı: Just_Rock3R

yanlız bn bu bekoo ve ersoycagları hem igunzda hemde x gunzda gördüm hatta Osmanlı clanıydı hackerlar bunlar ve 71 lwl car 250 ytl bırak ya bnce 15 ytl bile fazla 71 olmanın cok önemi yokki

Yalan Söylüyorsun ben xgunz nedir bilmem ayrıcana önemi yok diyorsun yap bakalım +70 char da göreyim seni kaç tane türk tanıyorsun +70!!!

Bu arada lvl 76 rank 11 Saygılar...

rank ın 11 olması neye yarıyo? Basit örnek "Transvestor" diyelim, adam 70lerde bişey ve hemen herkes tanıyor niye? Cok yüksek lv diye mi? Sağlam oldugu ve 1v1 de yenilmediği içindir belkide (öle hile fln olmadan tabiki)
    veya Phantagram diyelim cok mu yüksek? hyr ama pro bunları niye tanıdıklarını düşünmekte yarar var,
    veya bi dolu isim Hiataydı ıvır zıvır

bu yüzden Gunzda 70 lv char almakla 50 lv char almak arasında fark yok :) Olsa bile charın nickinin iyi veya kötü bi imajı vardır o daha önemli ;)

• ersoy abi beni tanımadın mı ben Osy_64 yaww bide Noob*Power-x i biliosan oyuna yeniden basladı
  • arkadaşlar eşşeğin .... su kaçırmışsınız ama xgunz i gunz transvestor fln bunları karıştırmaya gerek yok.adam cok basitce demiş 71 lvl char satıoyurm fiyatı budur 250 veren de olur 1 milyar verende theking arkadasımız da izmir civarında 25 ytl diyor valla ben oyunda 3 tane 70+ turk gordum ki buna igunzda dahil.25 ytlden satılıyorsa bana ulaş ben sana paypaldan aktarayım para bana bi tane al oke?....
  • Gur Han haklı aslanlar.adam satılık charım war demiş sizden fiyat istemiş.dalga geçip polemik yaratılcak bi durum yok.ayık olun
  • öncelikle thekinq doru sölüo ;) 2.si quest hackle 1 ay uğraşsan ki 1hitko çıktı bildigimiz gibi banyemezsen cok da kolay 71 lvl olursun sanırsam şu an rankda 1-2 +70 char var adamların adam kesme sayısı benden az ama lvlleri benden cok quest hack ftw gunz charı ayıptır sölemesi isterse 99 lvl olsun yine 50 ytl üstü etmez kardeşim özellikle türkiyede....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Gur Han haklı aslanlar.adam satılık charım war demiş sizden fiyat istemiş.dalga geçip polemik yaratılcak bi durum yok.ayık olun

aynen iki arkadaşada hak weriyorm mllet buraya muhabbet etmeye adamla dalga geçmeye gelmemş fiyat werin yorum yapın arkadaşm..
  • ersoy abi neden satıyon charı charı satarsan OsMaNLı clanınını batırır bizimkiler :S
  • ayrıca şuan 71lw deil 79lw xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: EranTR

eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötü

nickini beğenmediysen al 38coins değiştir ismini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.