Şimdi Ara

Satılık 71 lvl car!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün itibariyle 71 lvl %56 exp 5552234 para + Full prem set vardır. Düşünenler fiyat belirleye bilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoycaglar -- 20 Şubat 2008; 12:59:58 >

• msn ekle konusalım berkay_32ryan@hot... veya Justified94@windowslive.com ekle konusalım ben alabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [S]hineDow[N]

msn ekle konusalım berkay_32ryan@hot... veya Justified94@windowslive.com ekle konusalım ben alabilirim...
    Msn ne ekledim istersen oyunda da görüşebiliriz sanırım bizim clandaydın ¤OsmanLı¤
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoycaglar

Msn ne ekledim istersen oyunda da görüşebiliriz sanırım bizim clandaydın ¤OsmanLı¤

Alıntıları Göster
    eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EranTR -- 14 Şubat 2008; 13:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EranTR

eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötü

Alıntıları Göster
    Ben 71 lv Full pre charın 25 ytl ettiğini biliyorum onun için pek ilgi yok türkiye gunz satıslarına, yabancı gunz forumlarına bakarsan SRO ile takas fln edebilirsin ? yada baska bi oyunla.. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Ben 71 lv Full pre charın 25 ytl ettiğini biliyorum onun için pek ilgi yok türkiye gunz satıslarına, yabancı gunz forumlarına bakarsan SRO ile takas fln edebilirsin ? yada baska bi oyunla.. ;)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Yok bea ben GunZ Ijji başladığım ilk zamanlarda bir arkadaş gördüm Türk o söylemişti 47 level char presiz 70 YTL satmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Yok bea ben GunZ Ijji başladığım ilk zamanlarda bir arkadaş gördüm Türk o söylemişti 47 level char presiz 70 YTL satmış...

Alıntıları Göster
    bilmiyorum, o zaman iyi alıcı bulmus demektir ama izmir için 71 char 25 ytl ediyo ;)

• quote:

bilmiyorum, o zaman iyi alıcı bulmus demektir ama izmir için 71 char 25 ytl ediyo ;)

Alıntıları Göster
    Zaten oyunun zevki çıkmaz GunZ gibi bir oyunda level çok önemli değil + zaten level kasamayıp char alan adam bir süre sonra sıkılır bırakır...
  • quote:

Zaten oyunun zevki çıkmaz GunZ gibi bir oyunda level çok önemli değil + zaten level kasamayıp char alan adam bir süre sonra sıkılır bırakır...

Alıntıları Göster
    Mince 49'un da dedigi gibi GunZ da önemli olan nasıl oynadıgınızdır yani lvl cok önemli degildir.30 lvlik adamlada 70 lvl adam cok rahat kesilebilir.O yüzden 60-70 lvl char almak cok gereksizdir.Çünkü zaten oyunun keyfi noobken 50-60 lvl olmakta

• 20 YTL olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Mince 49'un da dedigi gibi GunZ da önemli olan nasıl oynadıgınızdır yani lvl cok önemli degildir.30 lvlik adamlada 70 lvl adam cok rahat kesilebilir.O yüzden 60-70 lvl char almak cok gereksizdir.Çünkü zaten oyunun keyfi noobken 50-60 lvl olmakta

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

özellikle questsiz ve hilesiz olursa, arkada cok güzel hatıralar bırakıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mudiko

20 YTL olur mu
    quote:

Orjinalden alıntı: mudiko

20 YTL olur mu

Ben sana 40 vereyim sen bana 71 lvl car ver. :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mudiko

20 YTL olur mu

Ben sana 40 vereyim sen bana 71 lvl car ver. :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun içerisindeyken 250 ytl verildi ama yine satmadım çünkü bu car a çok emek verdim eğer öğle komik rakamlar yazılacaksa hiç yazmayın daha iyi!
  • quote:

Arkadaşlar oyun içerisindeyken 250 ytl verildi ama yine satmadım çünkü bu car a çok emek verdim eğer öğle komik rakamlar yazılacaksa hiç yazmayın daha iyi!

Alıntıları Göster
    Arkadaşım. Türkiye'de Gunz charına 250 ytl verilmez Yabancılar verir :) Türk ve yakın alıcı bulmak istiyosan İşin uzun.. bana kalırsa yabancı bi alıcı bul iyi olur özellikle bazı forumlarda Garanti veriyorlar bu tarz seylere.. Onlardan daha yüksek fiyata verebilirsin..

+ 250 verdilerde vermediysen afedersin ama büyük balığı kaçırmışsın

• quote:

Arkadaşım. Türkiye'de Gunz charına 250 ytl verilmez Yabancılar verir :) Türk ve yakın alıcı bulmak istiyosan İşin uzun.. bana kalırsa yabancı bi alıcı bul iyi olur özellikle bazı forumlarda Garanti veriyorlar bu tarz seylere.. Onlardan daha yüksek fiyata verebilirsin..

+ 250 verdilerde vermediysen afedersin ama büyük balığı kaçırmışsın

Alıntıları Göster
    Bencede elinden kaçırma derim 250 veren bulduysan... Ama satış taktiği ise(yüksek verdiler diyip burdanda yüksek verdirtmeye çalışıosan...) O zaman o burda tutmaz yada benim üzerimde tutmaz ama 250ytl vercek adamı bulduysan hiç beklemeden sat

• quote:

Orijinalden alıntı: EranTR

Bencede elinden kaçırma derim 250 veren bulduysan... Ama satış taktiği ise(yüksek verdiler diyip burdanda yüksek verdirtmeye çalışıosan...) O zaman o burda tutmaz yada benim üzerimde tutmaz ama 250ytl vercek adamı bulduysan hiç beklemeden sat

Alıntıları Göster
    Benim önerim gerçekten 250 YTL veren ama gerçekten sana getirip verebilecek birini bulursan ver, bulamassan bence en az 50$´lık premium´a ver...

• quote:

Benim önerim gerçekten 250 YTL veren ama gerçekten sana getirip verebilecek birini bulursan ver, bulamassan bence en az 50$´lık premium´a ver...

Alıntıları Göster
    bence biraz ucuruyo belki aa 250 veriyolar diyipte 270 fln veren cıkar diye. Benim fikrm yanlsı anlamayın D:
  • quote:

bence biraz ucuruyo belki aa 250 veriyolar diyipte 270 fln veren cıkar diye. Benim fikrm yanlsı anlamayın D:

Alıntıları Göster
    yaw ne 250 si yapmayın Allah aşkına.
    Koda bile itemsiz 70 lvl char 250 ytl gunzdaki charamı 250 vericekler.
    40 ytl veren olursa düşünmeden ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

yaw ne 250 si yapmayın Allah aşkına.
    Koda bile itemsiz 70 lvl char 250 ytl gunzdaki charamı 250 vericekler.
    40 ytl veren olursa düşünmeden ver.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim yaşım 28 fiyat konusunda yalan atıp da kimseyi kandırmak gibi bir niyetim olmadı evet 250 ytl verildi ve ben vermedim. Ayrıca başlıkda ve konuda belirtdiğim gibi 71 lvl satılık car demişim ilgilenen arkadaşlardan sadece fiyat istemişdim ama eksik olmayın bir çok yorum yapmışsınız anladımki bu işşler buralarda olmaz. Yetkili arkadaşlardan konunun kapatılmasını rica ediyorum. Saygılar!!!

• quote:

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim yaşım 28 fiyat konusunda yalan atıp da kimseyi kandırmak gibi bir niyetim olmadı evet 250 ytl verildi ve ben vermedim. Ayrıca başlıkda ve konuda belirtdiğim gibi 71 lvl satılık car demişim ilgilenen arkadaşlardan sadece fiyat istemişdim ama eksik olmayın bir çok yorum yapmışsınız anladımki bu işşler buralarda olmaz. Yetkili arkadaşlardan konunun kapatılmasını rica ediyorum. Saygılar!!!

Alıntıları Göster
    afedersinde, biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. gunz charları kaç para yapıyor diye... ben biliyorum 71 lv full preli charın 30 ytl ettiğini, arkadaşım aldı hatta yani 250 verdilerde vermediysen ya büyük bi fırsat kaçırmıssın ya da palavra sıkıyosundur bana göre.

Sanırım burda yaş konusmuyoruz ? 28 yasında olman benim ya da baska birinin umrunda olmucaktır kanımca, kasmak zor olabilir, uzun sürmüştür, cok emek vermişsindir, ama Türk Gunz oyuncuları GUNZ charlarına adam gibi(Verdiğin emeğe değicek kadar) para vermiyor bu bi gerçek aksini iddia eden olcagını sanmam =)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.