Bildirim
Satılık 71 lvl car!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msn ekle konusalım berkay_32ryan@hot... veya Justified94@windowslive.com ekle konusalım ben alabilirim... -
Msn ne ekledim istersen oyunda da görüşebiliriz sanırım bizim clandaydın ¤OsmanLı¤quote:
Orijinalden alıntı: [S]hineDow[N]
msn ekle konusalım berkay_32ryan@hot... veya Justified94@windowslive.com ekle konusalım ben alabilirim... -
eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötüquote:
Orijinalden alıntı: ersoycaglar
Msn ne ekledim istersen oyunda da görüşebiliriz sanırım bizim clandaydın ¤OsmanLı¤
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EranTR -- 14 Şubat 2008; 13:44:42 >
-
Ben 71 lv Full pre charın 25 ytl ettiğini biliyorum onun için pek ilgi yok türkiye gunz satıslarına, yabancı gunz forumlarına bakarsan SRO ile takas fln edebilirsin ? yada baska bi oyunla.. ;)quote:
Orijinalden alıntı: EranTR
eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötü
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
Ben 71 lv Full pre charın 25 ytl ettiğini biliyorum onun için pek ilgi yok türkiye gunz satıslarına, yabancı gunz forumlarına bakarsan SRO ile takas fln edebilirsin ? yada baska bi oyunla.. ;)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
Ben 71 lv Full pre charın 25 ytl ettiğini biliyorum onun için pek ilgi yok türkiye gunz satıslarına, yabancı gunz forumlarına bakarsan SRO ile takas fln edebilirsin ? yada baska bi oyunla.. ;)
Yok bea ben GunZ Ijji başladığım ilk zamanlarda bir arkadaş gördüm Türk o söylemişti 47 level char presiz 70 YTL satmış...
-
bilmiyorum, o zaman iyi alıcı bulmus demektir ama izmir için 71 char 25 ytl ediyo ;)quote:
Orijinalden alıntı: Mince49quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
Yok bea ben GunZ Ijji başladığım ilk zamanlarda bir arkadaş gördüm Türk o söylemişti 47 level char presiz 70 YTL satmış...
Alıntıları Göster
-
Zaten oyunun zevki çıkmaz GunZ gibi bir oyunda level çok önemli değil + zaten level kasamayıp char alan adam bir süre sonra sıkılır bırakır...quote:
bilmiyorum, o zaman iyi alıcı bulmus demektir ama izmir için 71 char 25 ytl ediyo ;)
Alıntıları Göster -
Mince 49'un da dedigi gibi GunZ da önemli olan nasıl oynadıgınızdır yani lvl cok önemli degildir.30 lvlik adamlada 70 lvl adam cok rahat kesilebilir.O yüzden 60-70 lvl char almak cok gereksizdir.Çünkü zaten oyunun keyfi noobken 50-60 lvl olmaktaquote:
Orijinalden alıntı: Mince49
Zaten oyunun zevki çıkmaz GunZ gibi bir oyunda level çok önemli değil + zaten level kasamayıp char alan adam bir süre sonra sıkılır bırakır...
Alıntıları Göster
-
20 YTL olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: __JokeR__
Mince 49'un da dedigi gibi GunZ da önemli olan nasıl oynadıgınızdır yani lvl cok önemli degildir.30 lvlik adamlada 70 lvl adam cok rahat kesilebilir.O yüzden 60-70 lvl char almak cok gereksizdir.Çünkü zaten oyunun keyfi noobken 50-60 lvl olmakta
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gorkemm13
Mince 49'un da dedigi gibi GunZ da önemli olan nasıl oynadıgınızdır yani lvl cok önemli degildir.30 lvlik adamlada 70 lvl adam cok rahat kesilebilir.O yüzden 60-70 lvl char almak cok gereksizdir.Çünkü zaten oyunun keyfi noobken 50-60 lvl olmakta
özellikle questsiz ve hilesiz olursa, arkada cok güzel hatıralar bırakıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mudiko
20 YTL olur muquote:
Orjinalden alıntı: mudiko
20 YTL olur mu
Ben sana 40 vereyim sen bana 71 lvl car ver. :) -
Arkadaşlar oyun içerisindeyken 250 ytl verildi ama yine satmadım çünkü bu car a çok emek verdim eğer öğle komik rakamlar yazılacaksa hiç yazmayın daha iyi!quote:
Orijinalden alıntı: ersoycaglarquote:
Orjinalden alıntı: mudiko
20 YTL olur mu
Ben sana 40 vereyim sen bana 71 lvl car ver. :)
Alıntıları Göster -
Arkadaşım. Türkiye'de Gunz charına 250 ytl verilmez Yabancılar verir :) Türk ve yakın alıcı bulmak istiyosan İşin uzun.. bana kalırsa yabancı bi alıcı bul iyi olur özellikle bazı forumlarda Garanti veriyorlar bu tarz seylere.. Onlardan daha yüksek fiyata verebilirsin..quote:
Arkadaşlar oyun içerisindeyken 250 ytl verildi ama yine satmadım çünkü bu car a çok emek verdim eğer öğle komik rakamlar yazılacaksa hiç yazmayın daha iyi!
Alıntıları Göster
+ 250 verdilerde vermediysen afedersin ama büyük balığı kaçırmışsın
-
Bencede elinden kaçırma derim 250 veren bulduysan... Ama satış taktiği ise(yüksek verdiler diyip burdanda yüksek verdirtmeye çalışıosan...) O zaman o burda tutmaz yada benim üzerimde tutmaz ama 250ytl vercek adamı bulduysan hiç beklemeden satquote:
Arkadaşım. Türkiye'de Gunz charına 250 ytl verilmez Yabancılar verir :) Türk ve yakın alıcı bulmak istiyosan İşin uzun.. bana kalırsa yabancı bi alıcı bul iyi olur özellikle bazı forumlarda Garanti veriyorlar bu tarz seylere.. Onlardan daha yüksek fiyata verebilirsin..
+ 250 verdilerde vermediysen afedersin ama büyük balığı kaçırmışsın
Alıntıları Göster
-
Benim önerim gerçekten 250 YTL veren ama gerçekten sana getirip verebilecek birini bulursan ver, bulamassan bence en az 50$´lık premium´a ver...quote:
Orijinalden alıntı: EranTR
Bencede elinden kaçırma derim 250 veren bulduysan... Ama satış taktiği ise(yüksek verdiler diyip burdanda yüksek verdirtmeye çalışıosan...) O zaman o burda tutmaz yada benim üzerimde tutmaz ama 250ytl vercek adamı bulduysan hiç beklemeden sat
Alıntıları Göster
-
bence biraz ucuruyo belki aa 250 veriyolar diyipte 270 fln veren cıkar diye. Benim fikrm yanlsı anlamayın D:quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
Benim önerim gerçekten 250 YTL veren ama gerçekten sana getirip verebilecek birini bulursan ver, bulamassan bence en az 50$´lık premium´a ver...
Alıntıları Göster -
yaw ne 250 si yapmayın Allah aşkına.quote:
bence biraz ucuruyo belki aa 250 veriyolar diyipte 270 fln veren cıkar diye. Benim fikrm yanlsı anlamayın D:
Alıntıları Göster
Koda bile itemsiz 70 lvl char 250 ytl gunzdaki charamı 250 vericekler.
40 ytl veren olursa düşünmeden ver. -
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim yaşım 28 fiyat konusunda yalan atıp da kimseyi kandırmak gibi bir niyetim olmadı evet 250 ytl verildi ve ben vermedim. Ayrıca başlıkda ve konuda belirtdiğim gibi 71 lvl satılık car demişim ilgilenen arkadaşlardan sadece fiyat istemişdim ama eksik olmayın bir çok yorum yapmışsınız anladımki bu işşler buralarda olmaz. Yetkili arkadaşlardan konunun kapatılmasını rica ediyorum. Saygılar!!!quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474
yaw ne 250 si yapmayın Allah aşkına.
Koda bile itemsiz 70 lvl char 250 ytl gunzdaki charamı 250 vericekler.
40 ytl veren olursa düşünmeden ver.
Alıntıları Göster
-
afedersinde, biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. gunz charları kaç para yapıyor diye... ben biliyorum 71 lv full preli charın 30 ytl ettiğini, arkadaşım aldı hatta yani 250 verdilerde vermediysen ya büyük bi fırsat kaçırmıssın ya da palavra sıkıyosundur bana göre.quote:
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim yaşım 28 fiyat konusunda yalan atıp da kimseyi kandırmak gibi bir niyetim olmadı evet 250 ytl verildi ve ben vermedim. Ayrıca başlıkda ve konuda belirtdiğim gibi 71 lvl satılık car demişim ilgilenen arkadaşlardan sadece fiyat istemişdim ama eksik olmayın bir çok yorum yapmışsınız anladımki bu işşler buralarda olmaz. Yetkili arkadaşlardan konunun kapatılmasını rica ediyorum. Saygılar!!!
Alıntıları Göster
Sanırım burda yaş konusmuyoruz ? 28 yasında olman benim ya da baska birinin umrunda olmucaktır kanımca, kasmak zor olabilir, uzun sürmüştür, cok emek vermişsindir, ama Türk Gunz oyuncuları GUNZ charlarına adam gibi(Verdiğin emeğe değicek kadar) para vermiyor bu bi gerçek aksini iddia eden olcagını sanmam =)
Benzer içerikler
- albion online en iyi sınıf
- throne and liberty türk guild
- wow kaç bölüm
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- wow private servers
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X