Şimdi Ara

Satılık 71 lvl car!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

bi kere adam hackerların idsini nereden bılıcek eskı nıckler de mı yazıyor sanki sayfada ! :S

Bi güzel clanların sayfalarına girip asagıdaki mesajlara bak bakalım id mi değil mi.
  • anladın mı ? Öle forumda spam yapmakla olmuyor TheKinQ ! . . .

Azcık tectuben olsa bunu anlardın . . .
  • Sevgili isa eger kendi clanının sayfasına girip oraya bir yorum yazarsan orada nickin çıkmaz ıd'n cıkar.yani onlineko yazmaz account adın yazar.yani charlarının adı yazmaz giriş yaptıgın isim çıkar.artık nasıl daha kolay bi şekilde anlatabliriz bunu sana bilmiyorum isa
  • Sevgili İsa RofL
    ama hack char kasıcaksan Yaw offffffffffffffffffffffffff
    hacker adam nıye yazsın clana mesaj ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

Sevgili İsa RofL
    ama hack char kasıcaksan Yaw offffffffffffffffffffffffff
    hacker adam nıye yazsın clana mesaj ?

belki sadece questte hack açmayıp arada Cw yapmayı akıl etceği için.
  • Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
  • TheKinQ: Bir çok mesaj a kendi düşüncelerinle cevap yazmışsın sanki char ı ben değil sen satılığa cıkartmışsın aslında her mesajına tek tek cevap vermek isterdim ama kendimi okadar yormak istemiyorum ama ençok zoruma giden pc yi acık bırakıp kasdığımı idda etmişsin kesinlikle böyle birşey yapmadım ayrıca 66 lvl e kadar hiçbir hack kullanmadım hack kullanmaya başladıkdan sonra bile kimseye saygısızlık yapmadım ve sadece quest lerde kullandım şuan bu oyunu oynayan türkiye de +80 olan tek char benimki madem kasmak bukadar kolay neden başka +80 yok? Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoycaglar -- 22 Ocak 2009; 0:11:05 >
  • Kasmak diil adam oldurmek vs kolay

Yani oyunda en iyi olsan bile cok yavas ilerlersin ijjidede suan en yuksek llevel 91 var ki dusunursek arkadasin konuyu actigi zamanlarda max 75-79 vardi
  • Level kasmak hiçte zor değil 1 haftada 68 yapan arkadaşlarım var benim sırf clan war yaparak clan war normalden fazla exp verdiği için çok hızlı kasılıyor eğer gerçekten iyi bir oyuncuysan en kolay kasacağın yer clan war ama tabi oyunu pek bilmeyen oyuncular anca quest serverda kasabilir..
  • Arkadaşlar isterseniz şöyle yapalım 1 kişi daha cıksın evet ben 81 lvl yapdım işte bukadar kolay desin mademki kasmak bukadar kolay lafla peynir gemisi yürümüyor!!!
  • Ya sen hala gunz level oyunu falan mı sanıyorsun sen gunz öğrende gel görüşelim ya.. Ne gerek var 81 olunca ne oluyor yani? Sen önce iyice bir gunz öğren ondan sonra konuş lütfen gunz levella hava atılacak bir oyun değil malesef üzgünüm..
  • Ben gunz un lvl oyunu olduğunu idda etmiyorum bu konuyu acmamdaki sebep sadece bu char ın satılık olduğuydu ama sağolun siz konuyu nerden nereye getirdiniz ve şunu bir kez daha söylüyorum bu char türkiyenin en yüksek lvl char ı!!! şunuda eklemek isityorum eğer alıcı yoksa lütfen gereksiz mesaj atmasın! veya yeri bura değilse bu konuyu yetkili kişiler kapatsın.
  • Ben senı gordum Oyunda Osmanlıdydın bnde bı ara gelmıstım fln ama Gunz kım Alır Turkıyede Gunz sayılı kısı bılıyo :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.