Arkalr Lar Oyundan Sıkıldım Ve oyuncumu Satmaya karar Verdım belırttıgım gıbı 77 %28 İtemler : compulute 7 set +7 elıxsır +1 lobo pendat +0 rbuy rıng +0 sılver rıng KaraKret : SANLITURKIYEM clanında ve serverda karuslarda sevılen bır mage dır Saygılarımla Msn Adresı sky_hel@hotmail.com Çar Fiyat ßelirlemedım Teklıfler e Gore ALcam Veya İİ tks Teklıfı olursa Yapabılırım Saygılarımla Terkar Herkese Kolay GEslın up larsanız sevınırım
Up Up Up GünceLL
quote:
Orijinalden alıntı: QUTSI
Up Up Up GünceLL
fiyat versen super olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: bela3244
fiyat versen super olacak.
Alıntıları Göster
Şu an aklımda bı fıyat yok pıyasayı bılmıyoru o yuzden gelen teklıflere gore veya tks lara gore bı sonuc alıcagıma ınaıyorum sky_hel@hotmail.com Up Up Up
quote:
Şu an aklımda bı fıyat yok pıyasayı bılmıyoru o yuzden gelen teklıflere gore veya tks lara gore bı sonuc alıcagıma ınaıyorum sky_hel@hotmail.com Up Up Up
Alıntıları Göster
GünceLLL
quote:
GünceLLL
Alıntıları Göster
ßeyler Çar Gırakonda veya ALt Serverda Carnac Harıc +72 Karaktere tks olur GünceLL
quote:
ßeyler Çar Gırakonda veya ALt Serverda Carnac Harıc +72 Karaktere tks olur GünceLL
BiDe KafAndan GeÇeN FiyAtı SöLeSen SabaHa KaDar UpLarımDa
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliensar
BiDe KafAndan GeÇeN FiyAtı SöLeSen SabaHa KaDar UpLarımDa
Alıntıları Göster
Fiyat pek aklımda yok ama tks ozellıkle tercıhım reel olarak sen bana teklıf ver abım eger uyarsa hemen anlasırz Tekrar Tsrkler
quote:
Fiyat pek aklımda yok ama tks ozellıkle tercıhım reel olarak sen bana teklıf ver abım eger uyarsa hemen anlasırz Tekrar Tsrkler
Alıntıları Göster
senin terciğin heralde alt serwerlerde . Ama sana bi teklif sunayım , ben sana diesde 70 llwwl +3 görev kalkanlı warrior itemli vereyim sen bana O charı itemsiz olarak basa bas takas yapalım Uyarsa sana tabi
quote:
senin terciğin heralde alt serwerlerde . Ama sana bi teklif sunayım , ben sana diesde 70 llwwl +3 görev kalkanlı warrior itemli vereyim sen bana O charı itemsiz olarak basa bas takas yapalım Uyarsa sana tabi
bilgisayarı güncelleştirmediğimden dolayı msn açılmıyor yoqsa seni şimdiye 50 kere eklemiştim ama sen beni ekle sabah konusuruz. ensar.gunay.44@hotmail.com Su an konusmak istersen Konusalım ,özelden burda farketmez yoqsa yarın sabaha kalsın.
quote:
bilgisayarı güncelleştirmediğimden dolayı msn açılmıyor yoqsa seni şimdiye 50 kere eklemiştim ama sen beni ekle sabah konusuruz. ensar.gunay.44@hotmail.com Su an konusmak istersen Konusalım ,özelden burda farketmez yoqsa yarın sabaha kalsın.
Alıntıları Göster
Tks da dıes dekı warıror dakı ıtemlerı soylermısn ?
quote:
Tks da dıes dekı warıror dakı ıtemlerı soylermısn ?
Alıntıları Göster
ya o lwl magenin fiyatı bilseydim ona göre item verirdim. Sen bi kafadan fiyat söle bende ona göre item söyleyeyim anlasırsak olur heralde bu iş . Çünkü banada söle +75 mage lazım.