Şimdi Ara

Satılık 80 Level Tos + 80 Ranger + 78 Guardian + 74 Assassin + 65 Hox + 1000 Gold ve daha fazlası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık 80 Level Tos + 80 Ranger + 78 Guardian + 74 Assassin + 65 Hox + 1000 Gold + T3 Guild Şehri + T3 Savaş şehri( serverda 8 taneden biri )+ craft skilleri+ matlar + ve daha onlarca şey.

Bunların hepsi tek hesapta ve battlescar serverindadir. Üniversitedeki ders ağırlığından dolayı satmayı düşünüyorum karakterlerimin hepsi tüm server tarafından tanınır ve sayılır. ToSta T1 set ve T2 setden bir çok parca var.. Savaş kalesindeki ypilarin hepsi t3 olup fulldur. Guild şehrinde ise t3 binalar var ama full değil.

Ilgilenen arkadaşlar darkscreamer@gmail.com adresine mail atabilirler. 1000 goldun değeri 600$-1000$ arası olmaktadır çinli sitelerinde hesaptan sadece gold almak isteyen arkadaşlarında teklifine acıgım. Fiyat önerilerinizde lütfen mantıklı olun. Teşekkürler.

• Sanırım Sen Avatar lideri Electra'sın

istediğin fiyat nedir?
  • Max teklif edene satmayı düşünüyorum doğrusu. Guildimde 600 dolar veren bir yabancı var şu anda 4-5 gün bekleyip satıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkScreamer -- 13 Ekim 2008; 18:55:45 >
  • Hiç bekleme derim direk sat İyi teklif gerçektende
  • Bilmiyorum biraz bekliycem doğrusu satma nedenim oyunda yapıcak birşeyim kalmamış olmasından. Umarım Patch 3 le beraber ilginç birşeyler eklerler oynuycabilicek alternatif birşeylerde yok sonuçta :s
  • Yapacak birşeyin yeni gelecek patchlarla olucaktır.
    Eğer Avatar lideri sensen, samimi söylüyorum guildin çok adi adamlarla dolu. Guildsiz olmama ve görev yapmama rağmen, tereddütsüz mob keserken en az 20, respawn pointin orda da en az 50 kere gank yedim sizden. Killsten başka hiçbirşey kazanamayacaklarına rağmen. 1 olur 2 olur, PvP serverı diye de işin b*ku bu kadarda çıkarılmazki kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Yapacak birşeyin yeni gelecek patchlarla olucaktır.
    Eğer Avatar lideri sensen, samimi söylüyorum guildin çok adi adamlarla dolu. Guildsiz olmama ve görev yapmama rağmen, tereddütsüz mob keserken en az 20, respawn pointin orda da en az 50 kere gank yedim sizden. Killsten başka hiçbirşey kazanamayacaklarına rağmen. 1 olur 2 olur, PvP serverı diye de işin b*ku bu kadarda çıkarılmazki kardeşim.

Ymir e gel sen arkadasım sana grind de yaparım bir an once lvlda alırsın :D Bosver sinirini bozma oralarda =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blade and Soul 1 k gold 20 tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:) 500 tane adama ahlaklı yapmak biraz zor maalesef. Özellikle khesattada oyuncuların hepsine 100 exp gözüyle bakılıyor :s 1 exp icin farmlayanlarda yok değil yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkScreamer

Max teklif edene satmayı düşünüyorum doğrusu. Guildimde 600 dolar veren bir yabancı var şu anda 4-5 gün bekleyip satıcam.

Bence 600$ için satmaya gerek yok, eğer paraya ihtiyacın yoksa satma derim.

eğer satıcaksanda 600$ ii bir teklif. 1000g egpal sitesinde 460$'a satılıyor. tabi ortada 3 tanede lvl80 char var. Ama karakterinin kız olması değeri düşürüyor tabiyki bir şakaydı 1000g + 3 lvl80'li bir accountun değeri bence 1,000$ civarı eder. fakat lvl80 den sonra oyunda yapacak bir şey olmadığı için kimse yüksek fiyat vermeyecektir. :-(

• quote:

pvp patch çok geç çıktı. oyuncular 2-3 tane lvl80 karakter açtılar bu yüzden sıfırdan başlayıp pvp lvl kasmak yerine kheshattada genç,yaşlı, kadın demeden herkesi kesmek insanlara daha mantıklı geliyor. 1xp almalarıda pek önemli değil xp, xp dir mantığı ile hareket ediyorlar kanımca zaten server bomboş görev yapacak kimse bulunmuyor. geçen akşam oyuncu search penceresini kullanarak bütün haritaları taradım ve gördüğüm online oyuncu server genelinde sadece 50 kişi.

artık Avatar pek görülmüyor sanırım birçok oyuncu bıraktı.

• Evet ben dahil birçok oyuncu pek aktif değil artık. Yeni pvp sistemindeki eksiklikler olsun Brcde halen hatalı kısımlar olsun biraz sıkıntı yarattı gectiğimiz günlerde fakat yeni patchın yaklaştığı haberinden dolayı bugun büyük olasılıkla Afternoon Delight bize katılıcak ve tekrar yüksek online rakamları görmemiz olası olucak. Umarım patch cıkmadan önce battlegroundda yenen takıma pvp exp reward vermeyi akıl edebilirler.

Accountu para ihtiyacından flan satmıyorum sadece teklifleri görmek istedim ve cezbedicek bir teklif olursa satadabilirdim fakat guildde aldığımız yeni kararlardan dolayı yola devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.