Şimdi Ara

Satılık 80 Lv Pure STR Fire bow char İÇERİ(SADECE 1000 SİLK) <<<(Server Pluto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda acaip bir lag var oyunda girdiğim gibi atıyor. Resimleri ekliyeceğim. İsteyen varsa msn im maxiyaxi@hotmail.com dur. Char 80 Lv %43 fire bow dur. İçinde ölü kedisi, şeyan kanadı ve kaptam şapkası vardır. Yanında 120kredili isro bot da vereceğim. Char ın nick i SqU_All_ dır. Ayrıyetten charın id sinde, yanında 3 tane char açıktır. 1 inde full elixir protector 1 inde full elixir acc. ve bir tanesinde full elixir weapon vardır. Ve yine ayrıyetten charın bankasında full elixir ve 20m vardır. Ve son ayrıyetten ( ) Charın elinde 80 lv +5 bow ve full blue +3 armor seti vardır. Char satılık değildir +76 wizard a veya +76 warlock a takas edeceğim. İstanbul kadıköy de oturuyorum elden veya araya çok güvenilir arkadaşımız olan TheeriC i sokacağız takasta. Teşekkürler ayrıntılar ve resimler için ;

Msn : maxiyaxi@hotmail.com

Gsm : 0534 615 32 09

Charı satmaya karar verdim . 1000 silk lik e-pin kodunu alınca charınız elinizde olucak ;) Malum iş dönemi, yoğunluğa giriyoruz..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoAL -- 3 Eylül 2008; 21:31:09 >

• Her bakan bir up verirse ne mutlu bana
  • Bu arada serverda bu charın düşmanı yoktur. Beni bilen bilir haftalardır bot ile taxi yaptım . Bu sayede serverda en güvenilir kişilerden oldum Saçma olabilir ama insanlar artık bana 2-3 günlük taxi parası veriyorlardı Charı takas edince Plutoda hiç tanıdığınız olmasa bile çok zevkli ve arkadaşca oyun geçireceğinize eminim Ben de bu charı aldığımda kimseyi tanımıyordum ama 1 hafta içinde arkadaşlarımı seçebildim ve arkadaşlık kurabildim

Up

• Konuya 12 kişi bakmış 1 kişi up vermemiş teşekkürler

Up
  • Up
  • Up
  • msn ekledm acarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcTiVeBoyS

msn ekledm acarmısın?

Tabii.

Up
  • forumda "theeric", "TheeriC" oyunda..

Ayrıca kaça aldın diyen arkadaşlarıma 50$ demişsin seni kınıyorum Sen almasaydın o Amerikalı arkadaş alıcaktı
  • Hehe 50$ demedim 150$ dedim
  • Up!
  • Güncel
  • hayırlı satışlar kardeş up up
  • Çok saol
  • kardes msn ni ekledim real.boy.35@hot msn acda görüselim
  • bi upta benden h.satışlar
  • HANGİ SERVER?
  • up
  • Çağan resim koy 1-2 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.