Şimdi Ara

Satılık 90 FF Hybrid Spear - Saturn - AmaDouS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Takaslık 90 ff hybrid spear char 7 : 1

Teklifleri yazın değerlendiririm .

Not=Abuk subuk eleştri yapanlar şikayet edilecektir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLeBeK-eTKiSi -- 16 Kasım 2008; 17:24:05 >

• Kalan Resimleri Msn den atıcam , hata veriyo şuan , Aksam tekrar bakıcam konuya pm den msn bırakırsaınız iyi olur ...
  • UP
  • Hayırlı Satışlar.

Güncel...
  • :D hani bu char satıldıydı satan kişinin ismi değişince hemen satılıcakmı sanıyosunuz.Keşke karekter ismi de değiştirilse sizde büyük bi yükten kurtulsanız :D
    Ben bu charı her gördüğümde satın alınsada eski sahibi de oynasa aynı muameleyi yaparım.ilgide kusur olmaz dw de herzaman :P
  • güzel char ama serverda bu char için hiç de iyi şeyler söylenmiyor.charın ilk sahibi serverda çok dolandırıcılık yapmış sanırım.neyse hayırlı satışlar dilerim ama eğer durum böyleyse alıcı zor bulursun bence moralinin bozulmasını istemem ama
  • Chara girdiğimden beri hiç tersleyen veya küfür eden olmadıi tam tersine saygı gösteriyolar , abi diyolar , itemleri satmamı istiyolar
  • bana denk gelmemişsin şuan redseadeyim gelcem yakında ama saturne :)
  • UP
  • daha yeni satıldı bu çar,aldığında pişman olmuş olacaksın ki sende satıyorsun..Çarları almadan önce araştırın serverda çok düşmanı olan çarları misal bu,sakın almayın.
  • Niye ortamı alevlendiriyosun ! ? Bu charı eski charımla takas ettim daha çok para eder diye , eskisinide satıcaktım bu çıktı karşıma herşeye muhalefet olma !
    Şuan kimse den kötü bi pm almadım , yeni alan kişide bi global geçer , size kalmadı eleştirmek ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: octavianus

daha yeni satıldı bu çar,aldığında pişman olmuş olacaksın ki sende satıyorsun..Çarları almadan önce araştırın serverda çok düşmanı olan çarları misal bu,sakın almayın.

Nerden biliyosun satıldığını bence satamadı yediremedide kendine o yüzden satılmış ayağı yapıyo temiz bi charla satmaya çalışıyo.Bu aynı küfür edip serverda her türlü pisliği yapıp ertesi gün ben charı yeni aldım kardeş demeye benziyo :D Yani Yersen...
  • Arkadaşlar boş boş konuşmayalım! bak DostDeli bilir yeni aldım charı , akşam akşam germeyin ortamı .
  • Öncelikle Hayırlı Satıslar

Direk Chara Geleyim

Serverin İlk Oyuncularından Değilim Ama Arkadaslarım Cagırdı Diye Girdim Ve Takılıyorum Saturnde

Charı Aldıgını Söyledin Ama Pek Bilgim Yok Cunku __AK47__ Hacklendi Gold Satın Alındı Sonra Charı Soyuldu Ondan Sonra Kimseye Güvenmemeye Calısıyorum Suan da Murat_09 Biliyor Neler Yaptıgımı Oda Saygılı Bir İnsan Ben Kelebek Etkisine Kefil Vs Değilim

Simdi Başlıyayım Chardan Bahsetmeye Amadous Serverda Adı Deus Olarak Bilinen Bir Karakter Özellikle Dolandırıcıkla Üstüne Yoktu 1 Milyar Gold Dolandırmıstı SUN Satacagım Diye 1Milyar da Az Para Değil Anlıyacagınız

Peki Yeni Sahibi --->

Yeni Sahibi Bizim Kamilin __AK47__ Adlı Charını Kasıyor Ve Suan Da Sorun Yok Sanırım Karısmıyorum Zaten Kimseye Bundan Sonrada Karısmam

Charı Ben Acıkcası Sevmiyorum Ve Bunu Mustafa Sende Bil O Char Dowhanka Gelirse Acıkcası Pk Olacak Adam Cıkar Tamammı Yani Elinizden Cıkartın Charın Gecmisi Kötü Bari Alacak Kişi Yeni Sahibi Az Global Atsın Kendini Tanıtsın

Bazı Seyleri Millete Kabullendirmek Zor Olur

Birde Ögrenci Adamdan 500 YTL para Nasıl Cıkıyor Anlamıyorum Ya Ben Cebimden 100 YTL Preye Bota Vermiyom Anlamıyorum Yani

Neyse Kolay Gelsin

Tekrar Hatırlatıyorum Konuya Kesinlikle Kefil Değilim

Ben Karısmıyorum Chara Ne Girdim Nede PvP Yaptım Sadece Zamanında Küfür Yediğini Görüyordum Guildime Gelmisti Dıslandıgımı Farkedince Atmıstık

• Hergün Dw deyim hiçbir sorun yok Ne yapacağımı şaşırdım , satıp kurtulmak istiyorum Sro'dan ...
  • Satıp Kurtul Veya Alacak Kişi Saglam Olsun Sevdirsin Kendini Yeter Eski Sahibinden Allah Korusun Başa Bela
  • UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLeBeK-eTKiSi -- 16 Kasım 2008; 17:31:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Öncelikle Hayırlı Satıslar

Direk Chara Geleyim

Serverin İlk Oyuncularından Değilim Ama Arkadaslarım Cagırdı Diye Girdim Ve Takılıyorum Saturnde

Charı Aldıgını Söyledin Ama Pek Bilgim Yok Cunku __AK47__ Hacklendi Gold Satın Alındı Sonra Charı Soyuldu Ondan Sonra Kimseye Güvenmemeye Calısıyorum Suan da Murat_09 Biliyor Neler Yaptıgımı Oda Saygılı Bir İnsan Ben Kelebek Etkisine Kefil Vs Değilim

Simdi Başlıyayım Chardan Bahsetmeye Amadous Serverda Adı Deus Olarak Bilinen Bir Karakter Özellikle Dolandırıcıkla Üstüne Yoktu 1 Milyar Gold Dolandırmıstı SUN Satacagım Diye 1Milyar da Az Para Değil Anlıyacagınız

Peki Yeni Sahibi --->

Yeni Sahibi Bizim Kamilin __AK47__ Adlı Charını Kasıyor Ve Suan Da Sorun Yok Sanırım Karısmıyorum Zaten Kimseye Bundan Sonrada Karısmam

Charı Ben Acıkcası Sevmiyorum Ve Bunu Mustafa Sende Bil O Char Dowhanka Gelirse Acıkcası Pk Olacak Adam Cıkar Tamammı Yani Elinizden Cıkartın Charın Gecmisi Kötü Bari Alacak Kişi Yeni Sahibi Az Global Atsın Kendini Tanıtsın

Bazı Seyleri Millete Kabullendirmek Zor Olur

Birde Ögrenci Adamdan 500 YTL para Nasıl Cıkıyor Anlamıyorum Ya Ben Cebimden 100 YTL Preye Bota Vermiyom Anlamıyorum Yani

Neyse Kolay Gelsin

Tekrar Hatırlatıyorum Konuya Kesinlikle Kefil Değilim

Ben Karısmıyorum Chara Ne Girdim Nede PvP Yaptım Sadece Zamanında Küfür Yediğini Görüyordum Guildime Gelmisti Dıslandıgımı Farkedince Atmıstık

Tek yaptığı o değil guildindeki adamlara 0x33 hesabı vercem deyip gene aynı şekilde 100er milyonlarını topladı.Benim anlamadığım 3 sayfada zaten kişiliğini belli etmiş bi insanın satış sayfasında o charı takas ettim bu char daha kolay satılır demesi.
    o char 100 el değişse de bu oyunda saturnde oynadığım sürece hep aynı tepkiyi vericez verdiricez kimseye denk gelmedim diyosun yakında görürsün tepkiyi.Her tepki küfürle olmaz alışmışsınız küfür küfür biz küfür etmeyiz ama küfürden daha beter şeylerde var.
    Yani şimdi sana tavsiyem adam gibi doğruyu söyle kimseyle uğraşamıcam diyip duruyosun ama herkesin uğraştığı charı gidip aldığını iddia ediyosun.

• Tmm kardeş Tmm da sanane ! ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.