Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık - Akitio Thunder2 PCIe Box Mac, Macbook için harici PCI Express girişi Satın Al 9 Temmuz 2018 09:50 1 1 Satılık - Akitio Thunder2 PCIe Box Mac, Macbook için harici PCI Express girişi Merhaba arkadaşlar, 7-8 ay önce Amerika'dan aldığım ama tam olarak beklentilerimi karşılamadığı için kullanmadığım Akitio Thunder2 cihazımı satmak istiyorum. Cihazın bir problemi yok, toplamda 1 ay ancak kullandım sonra kenara koydum duruyor. Macbook ile oyun oynamak için almıştım ama tam aradığım performansı alamadım, ekran kartı performansı işlemci dar boğazından, harici pci olmasından vs dolayı %10-15 dolaylarında performans kaybına uğradığı için bir de 13" Macbook ile oynamaya çalıştığım için ekran da küçük geldi, tam aradığımı bulamadım. Onun yerine kendime masaüstü bilgisayar topladım, cihaz da bi kenarda durdu. Kutusu yok, diğer parçaları sağlam. Ekran kartı takabilmek için yanında 120w'lık güç adaptörü de aldım. Gtx 750Ti ile ve Gtx1050ti gibi harici güç gerektirmeyen kartlarla çok rahat kullanılabiliyor güç problemi olmadan. Ekran kartım biraz büyük olduğu için cihazın arka tarafını eğmek zorunda kaldım, görselliğini biraz bozdu ama cihazda bir problem yok. Sadece metalini eğdim. Thunderbolt girişi olan bütün mac'lerde kullanabilirsiniz. Sadece harici ekran kartı bağlamak için değil pci disk, ethernet kartı gibi aklınıza gelen bütün pci girişli ürünleri takabilirsiniz. Cihaz için istediğim fiyat 650 TL'dir. Adana içinden elden diğer şehirlere kargo ile yollayabilirim. Önce havale/eft sonra kargo şeklinde alışverişi yapabiliriz ya da dileyene komisyonunu ekleyerek n11, gg vs ilanı açabilirim. Cihaz Linki ve özellikleri https://www.akitio.com/expansion/thunder2-pcie-boxSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oyun Bilgisayarı i3 7100 / PowerColor Rx 570 4gb / 240 m.2 pci / 8 gb ddr4 satıldı Apple Iphone 8 Plus Gold 64 GB 3800 TL Satılık - Akitio Thunder2 PCIe Box Mac, Macbook için harici PCI Express girişi