Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ FATURALI GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ Satın Al 20 Haziran 2018 19:04 1 1 SATILIK AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ FATURALI GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ İşlemcimi yükselttiğimden dolayı satıyorum bir sıkıntısı sorunu yoktur. Kutu içeriği tam şekilde göndereceğim. Kutu içerisinde stock soğutucusu vardır. Kendi soğutucusu deneme amaçlı kullanıldı daha sonra harici soğutucu kullandım yani kendi soğutucusu yıpranmamıştır. İşlemci 09.01.2018 tarihinde satın alınmıştır.Garantisi devam etmektedir.Referanslarım vardır önce havale sonra kargo şeklinde olur.İstediğim fiyat 420 TL YERİNE 390 TL oldu.İşlemci halen sistemde takılıdır. O yüzden resmini çekemedim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 390 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ FATURALI GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ Logitech G27 SATILIK ZALMAN KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU Referans ilanı