Şimdi Ara

SATILIK AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ

AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ ÜST MODELE GEÇTİĞİM İÇİN SATILIKTIR.

SADECE OYUN VE İŞ AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. OC YAPILMAMIŞTIR.

GARANTİSİ BİTMİŞTİR. KUTU VE SOĞTUCUSU YOKTUR.

SADECE İŞLEMCİ OLARAK VERİLECEKTİR.

FİYATI 2.800 TL DİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2500 düşünürseniz hemen alayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kenanbal kullanıcısına yanıt

hocam SATILIK AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ SATILIK AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ SATILIK AMD RYZEN 7 3700X İŞLEMCİ ya adam zaten hala canavar gibi olan işlemciyi inanılmaz fiyata veriyo hala pazarlık derdindesiniz. inanılmazsınız doğrusu. merak ediyorum hani oldu ki fiyat 2200 lira olsaydı bu kez de 2000 olur mi diye soracak mıydınız acaba. bi mala teklifte bulunurken kendinizi satıcının da yerine koyun. ölücülük tabiri var lakin sizinki ölücüyü öldürmek kadar absürt olmuş. şahsen ürünü satan kişi ben olsaydım istediğim fiyatı verseniz bile şu yorumunuzdan sonra size mal satmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

hocam    ya adam zaten hala canavar gibi olan işlemciyi inanılmaz fiyata veriyo hala pazarlık derdindesiniz. inanılmazsınız doğrusu. merak ediyorum hani oldu ki fiyat 2200 lira olsaydı bu kez de 2000 olur mi diye soracak mıydınız acaba. bi mala teklifte bulunurken kendinizi satıcının da yerine koyun. ölücülük tabiri var lakin sizinki ölücüyü öldürmek kadar absürt olmuş. şahsen ürünü satan kişi ben olsaydım istediğim fiyatı verseniz bile şu yorumunuzdan sonra size mal satmazdım

Haklısın dostum, mesajım için kusura bakmayın.

2800 e sıfır 5600 aldım.

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Ryzen 5 3600un ederinin 1500 olduğu yerde bu işlemcinin fiyatı en fazla 2bin liradır. 3 serisini alaşağı eden 5600 ve 5600x gibi iki canavar ikinci elde 2.3 - 2.8 aralıklarında bulunabiliyor. Siz tam olarak neye göre canavar gibi işlemci ve inanılmaz fiyat diyorsunuz? Satıcı arkadaşınız falan mı?

• uurrkk U kullanıcısına yanıt

satıcıyı tanımıyorum. 3600 örneğinde haklısınız ama unutmamak gerekir model yükseldikçe fiyat, performansa oranla daha fazla artıyor. kaldı ki bazen mimari özellikler ne yazık ki ekstra fiyat koyuyor. bugün 8 çekirdek 16 thread olup 3700x ün render performansını 65 watta veren başka bir işlemci yok. olayı sadece oyun olarak düşünmemek gerek. mesela gtx 980 ekran kartı 1750 liraya bulunurken 1050ti dediğimiz kart 1500den aşağı yok. aralarında 250 liradan çok daha fazla performans farkı var. 1050ti ın en fazla 1000 lira etmesi gerek. ama 75 watt tüketiyor ve ek güç girişi istemiyor. sistem toplarken psu masrafını kısıyor. sırf bu sebepler ederini arttırıyor. 3700x örneği de bunun gibi bir durum. ayrıca ben de isterim sözünü ettiğimiz işlemcileri 3 haneli rakamlara alalım ama mükemmel ekonomi yönetimimiz buna izin vermiyor. ayrıca 5600 serisinde de haklı olmanızı isterim. eğer 2300e 5600 varsa rica ediyorum link atın hemen alayım.

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Bulabilirsiniz o fiyata 1-2 günde bir düşüyor. Gerçekten ihtiyacınız varsa düştüğünde size link atabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık /// AMD Ryzen 7 3800X
    12 ay önce açıldı
    SATILIK AMD RYZEN 9 3900X
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.