Şimdi Ara

Satılık Anuhart Veteran Acc ++ 60 lvl Gladiator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anuhart serverinde 60 lvl gladiatorum bulunmaktadır acc veterandır. 55 lvl collesium armorları con1 li ve 55 lvl collesium cift con lu polesi bulunmaktadır. 30 lvl ap takıları mevcuttur. 50m para ve 360k ap var üzerinde ayrıyetten major ve benzeri ap itemleri var bankada yaklaşık 200k ap ye yakın. artı karakterin içinde perento serverinde 56 lvl full fenrisli karakter bulunmaktadır. 30 lvl ap takıları ve elinde +11 lvl bowu bulunmaktadır. 450p lik tailoring i vardır. ayrıca spatalos serverinde 56 lvl sorc bulunmaktadır itemleri çok iyi olmasada 3 parça fenrisi i mevctuttu. Ciddi alıcılara resim çekip gönderebilirim. Pazarlık konusuna gelirsek kesinlikle hiç bir sıkıntı olmayacağına eminim. Alacak arkadaşa hayırlı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheaKeR -- 22 Kasım 2012; 14:35:04 >

• iyi satışlar kardeşim :) (CAN)
  • O kadar zaman harcadiktan sonrasinda oyundan ayrilmak uzucu oluyor degil mi?
  • aynen öyle geliyor o kadar zamanına uğraştığın şeye değecek bi fiyat da çıkmıyo ortaya benim ortamım bozulduğu için satıyorum girince canım sıkılıyo adeta o yüzden satmak istiyorum. eyw can kardeşim saolasın sana da iyi satışlar :D
  • up +++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.