Şimdi Ara

SATILIK --- >> AOpen 750W // 80+ // Aktif PFC // Modüler PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Aopen 750w 80+ Modüler PSU - (3. Kablosu eksik) 200 TL

Yanında 1 tane 3lü sata kablosu, 1 tane 6 pin, 1 tane de 6+2 pin PCI express kablosu gönderilecektir. Modüler olmayan sabit kablolarda da 1*6 pin PCI exp - 1*6+2 pin PCI exp - 2* 3 molex kablo mevcuttur. sli - Cf sistemleri bil fazlasıyla rahat şekilde kurabilecek güce ve çıkışa sahiptir.

Diğer PSUlarin stokları tükenmiştir

SATILIK --- >> AOpen 750W // 80+ // Aktif PFC // Modüler PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 31 Mayıs 2017; 23:37:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm.
  • takip
  • Hayırlı satıslar hocam hafta ıcıne kadar satılmazsa maddiyat durumuna gore haber ederım gonderım yaparsınız su an ıcın bırsey dıyemıyorum maddıyat durumu karısık
  • 7-8 yıldır sorunsuz kullanıyorum aynı ürünü. Hem çok sessiz hemde şimdiye kadar power kaynaklı hiç sorunum olmadı. O kadar elektrik kesintisine rağmen. Öyle görüntüsü şık ama malzemesi vasat hafif ürünlerle karıştırmayın. yeni ürün alacak olsam sorgusuz sualsiz aynı ürünü alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

7-8 yıldır sorunsuz kullanıyorum aynı ürünü. Hem çok sessiz hemde şimdiye kadar power kaynaklı hiç sorunum olmadı. O kadar elektrik kesintisine rağmen. Öyle görüntüsü şık ama malzemesi vasat hafif ürünlerle karıştırmayın. yeni ürün alacak olsam sorgusuz sualsiz aynı ürünü alırım.

Yorum için teşekkürler. Kullanıcıyı bilgilendirici, böylesine güzel yorumları ilanlarım altında görünce ayrı bir haz duyuyorum.

• Urun tarafimdan alinmistir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satılan ürünler kargolamıştır. Adetli olarak satış devam etmektedir.

• Bir adet satın almak için ödeme yaptım. Kargo yapmasını bekliyorum.
  • Alacak arkadaşlara duyuru yapıyım. Gönderide güç kablosu yok. Ben aksi belirtilmediği için ve genellikle birlikte verildiği için sormamıştım ama yokmuş. Konuda gönderileceğine dair bir ibare yok diye de cevap aldım kendisinden. Haberiniz olsun. Kargoda ve üründe bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunaksoy

Alacak arkadaşlara duyuru yapıyım. Gönderide güç kablosu yok. Ben aksi belirtilmediği için ve genellikle birlikte verildiği için sormamıştım ama yokmuş. Konuda gönderileceğine dair bir ibare yok diye de cevap aldım kendisinden. Haberiniz olsun. Kargoda ve üründe bir sıkıntı yok.

Evet ilanda belirtilmediği için göndermedim. Daha önce alan arkadaşlar da böyle bir talepte bulunmadılar.. Benim İKİNCİ EL olarak bireysel aldığım PSUlarda da bana gönderilmedi. Sıfır ürün almıyoruz, almıyorsunuz sonuçta. Kablolarin bile eksik olduğunu bile bile alıyorsunuz. Art niyetle, ilanı karalama amacıyla böyle bir yorum yazmanız, beni kötü göstermeye çalışmanız gerçekten yakışık bir durum degil. "Bana lazımdı" demiş olsanız bugün tedarik eder gönderebilirdim size.

• Ücret arkadaşın hesabına yatırıldı kargo bekleniyor Kendisi ilgili bir arkadaş...
  • ayku7 kullanıcısına yanıt
    Ürün tarafınıza kargolandı. Hayırlı olması dileklerimle.
  • 1070 ile kullanıyorum arkadaştan aldığım PSU'yu bir sorun yok. İçim rahat etmediği için kayıp kablonunun birini internetten buldum. Arkadaş oldukça ilgili ve güvenilir. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar adam resimde ne gösterdiyse onu gönderiyor. orda psu kablosu yok dolayısıyla yanındada yok. zaten çokta pahalı bişey değil. 3tl ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Range.. -- 27 Mart 2017; 8:35:14 >
  • Bir adet satın almak için ödeme yaptım. Kargo yapmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas268

Bir adet satın almak için ödeme yaptım. Kargo yapmasını bekliyorum.

Ürün tarafınıza kargolanmıştır. Hayırlı olsun.

• Halihazırda çalışan sistemlerde 3 adet daha mevcuttur.

Soranlara istinaden yazılmıştır.
  • Ürün bu gün elime ulaştı hemen taktım sisteme resmen ölüyü diriltti, saolun hocam uygun fiyata denk geldi çok işime yaradı.

Umarım elektrik faturasını çok kabartmaz
  • hocam bana 1 tanesini rezerve edersen 1 nisana alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Mart 2017; 19:6:48 >
  • Hocam GTS 250 Ekran kartı var kablolar eksik demişsiniz ASROCK LGA775 Soketli anakart ve e5200 işlemci kullanıyorum sistemi kurabilir miyiz? pek anlamıyorum, ileride değiştireceğim için bu psuyu kullanmak istiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.