Şimdi Ara

Satılık Arızalı 2TB WD Hard Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #3.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Arızalı 2TB WD Hard Disk

Elimde bir adet arızalı 2 TB kapasiteli WD20EARS disk vardır. Diski ben dock station ile kullanıyordum. Bir gün hata yaparak 12 volt dock station adaptörü yerine 18 V laptop adaptörünü bağladım. Disk ısındı farkettim hemen kapattım. Disk bu hatadan sonra çok yavaş okuma ve yazma yapmaya başladı. Diskin kontroler kartı arızalandığını tahmin ettiğimden aynı seri numarasını bulduğum bir kontroler kartını Çinden 9.1 USD karşılığı satın aldım. Ancak kartı değiştirmeme rağmen bilgisayar kartı tanımadı. Araştırdığımda üzerindeki E2Prom'da kayıtlı kodlar olduğunu öğrendim. Ben de esas kart üzerindeki E2Prom'u söktüm ve yeni karta transfer ettim ve yeni kartı bilgisayar gördü. Bu arada 1 adet bacağı kırdım. Sanırım bu nedenle hata düzelmedi. Diskin sorunlarını size anlattım. Şu an disk üzerinde Çinden gelen kart vardır ve bilgisayar tarafından görülmektedir. 2 partition açtım ve içine albüm kopyaladım. Yavaş okuma ve yazma devam etmektedir. Diski bu nedenle ARIZALI olarak tanımlıyorum.

Disk ile birlikte hard diskten söktüğüm orijinal kartı da vereceğim. Söktüğüm E2Prom orijinal kartın üzerinde seloteyp ile verilmiştir.Belki veri kurtarma yapan arkadaşların işine yarayabilir. Disk için 150.00 TL istiyorum. İsteyen arkadaşlar ödeme yaptığında diski kendilerine gönderirim. Kargo bedeli satın alana aittir. Diski 1 TB disk ile de takas yapabilirim. Takas durumunda herkes kendi kargosunu öder. Takas durumunda 1 TB diskin sağlık ölçümünü talep edeceğim. Her türlü yorum ve teklife açığım. Resimde görülen E2Prom Çinden gelen kartın elemanıdır. Eprom programlayıcısı olan bir arkadaş programlayarak kartı tekrar sağlığına kavuşturabilir. Benim programlayıcım olmadığından ben yapamadım. Sökme işini de çok zor yaptım çünkü 78 yaşındayım gözlükle ancak bu kadar (1 bacağı kırdım ve tamir ettim)...

Lütfen tekliflerinizi PM üzerinden yapınız. Teşekkürler ve saygılar...

Satılık Arızalı 2TB WD Hard Disk

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• slow issue sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.