Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Snowman M400 Soğutucu Fanı Satın Al 22 Şubat 2023 17:49 1 1 Alınık Snowman M400 Soğutucu Fanı Merhaba gençler,Bilgisayarım için Snowman M400 soğutucu aldım. Bir süre kullandım sonra kendi hatam nedeniyle fanı bozuldu.Soğutucu blok üzerine gecekondu gibi bir fan bağladım ama verim düştü. Bu soğutucunun sekizgen yapılı 12 cm'lik bir fanı var veözel klipslerle soğutucu bloğa bağlanıyor. Elinde bu fandan olan varsa almak isterim. Fiyat uygun olursa komple de alabilirim. Bu ihtiyara yardımcı olursanız sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Snowman M400 Soğutucu Fanı Asus P5Q Pro ana kart için driver içeren setup CD Satılık Arızalı 2TB WD Hard Disk Alınık q9500 soğutucusu