Şimdi Ara

Satılık ASUS GTX1070 DUAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Fiyat 1800 TL

İzmir içi elden teslim tercihimdir. Şehirdışına önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

Kutusu faturası duruyor tabiki garantisi bitmiş durumdadır. Madencilik için kullanılmamıştır. Günlük kullanım ve oyun amaçlı kullanılmıştır. Satış nedenim RTX 2080 Super almamdır.

Görsel bu kartı aldığımda satışa çıkardığım gtx 690 kartımın ilanına aittir.

Henüz fiyat araştırması yapmadım ilan açmadım ama görseldeki eski sistemimde duruyor Intel 2700K işlemci soğutucu olarak Akasa Venom var üstünde, 16 gb ram 1600mhz Corsair(4x4) ve Asus Anakart kasasız olarak duruyor. Kasa, 1000W Power ve hddleri yeni sistemimde kullanıyorum. İsteyene bu sistemle komplede satış yapabilirim.

Satılık ASUS GTX1070 DUAL
    Görsel GTX 690 satışım sırasında çekmiştim bu nedenle satılık olma nedeni yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 10 Kasım 2020; 14:9:53 >

• 690 mı satılık? 1070 satılık mı takaslık mı? İlanı anlayamadım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    1070 aldıktan sonra 690ı satılığa çıkardığımda görseli çekmiştim, 690 satalı çok oldu :)

Şuan gtx 1070 için ilan açtım, satmayı düşünmüyorum. Sadece takas yapmayı planlıyorum, 1080 veya 1080Ti ile takas amacındayım.
  • Merhaba,

Elden almak istiyorum ancak takas edebilecek bir kartım yok. Satmak isterseniz fiyat için mesaj bekliyorum.
  • Bende kutusu açılmamış sıfır asus rog strix rx 580 8gb var takas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musabsanli

Bende kutusu açılmamış sıfır asus rog strix rx 580 8gb var takas?

Foruma giriş yapamadım uzun süredir cevap geç oldu biraz ama ben 1070'den güçlü olduğu için 1080 ile takas yapmak istemiştim. Teklif ettiğiniz rx 580 1070ten yavaş bir kart
  • Satılmadı ise teklifim 1650 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - Asus Dual RX 6700XT
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satıldı mı

• Tarafımca Parası Ödendi 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlanko -- 17 Kasım 2020; 12:28:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.