Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SATILIK Gigabyte GTX 690 2 GB YORGUN KRAL (FİYAT DÜŞTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
7
Favori
5.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kartın 2. sahibiyim, 4 yıl sorunsuz şekilde kullandım. Bir zamanlar forumda sayılı GTX 690 kartlardan biriydi, hevesle testler, bol bol yorumlar yazardım şimdi foruma girmeye zamanım bile olmuyor.

Kartı anlatacak bir durum yok kutuda yazan 4 gb tabi ki dual gpu olduğu için anlamsız, kart 2 gb vram ile çalışmaktadır.

Buda 2K ve üzeri oyun deneyimini sıfıra indiriyor. 1080p oyunlarda ise kaplama detayını medium'a çekerek ultra ayarda oynayabilirsiniz.

Windows 10 ile birlikte dual vram aktif olacak dedikoduları maalesef işe yaramadı fakat bazı oyunlarda gözle görülür değişim yaşadım. Witcher 3 oynarken nvidia hair arayı hariç tüm ayarlar doku dahil en yüksekte en ufak takılma olmadan oyun deneyimi sunuyor.

Kartın Vram sorunu eğer çözülürse halen üst düzey bir karttır fakat çözüm olmadığı için aşağıda ki fiyat geçerlidir.

Fiyat 600 Lira'dır.

İzmir içi elden alışveriş çok daha iyi olur fakat diğer iller için önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapabiliriz.

Yaşım 32 lütfen beni kendini uyanık sanan genç yaşlı forum üçkağıtçıları rahatsız etmesin.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 7 Aralık 2016; 14:20:22 >

• Dostum 5 tane sarman yavru kediyle takas olur mu :D
  • Gördüğüm en dürüst ve en tatlı ilan. Fiyat da gayet uygun. Hayırlı satışlar hocam.
  • Güzel ilan hocam yalnız fiyat hakkında yorum yapmak istiyorum özür dileyerek.Alıcı sıfatıyla tabikii.

Kartın performansı salt olarak r9 290x seviyesinde(anandtech vb baktım), r9 290x hem daha yeni mimari hemde daha az güç çekiyor. Üstelik kart 4 gb. Fiyat olarak fikriniz değişirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Güzel ilan hocam yalnız fiyat hakkında yorum yapmak istiyorum özür dileyerek.Alıcı sıfatıyla tabikii.

Kartın performansı salt olarak r9 290x seviyesinde(anandtech vb baktım), r9 290x hem daha yeni mimari hemde daha az güç çekiyor. Üstelik kart 4 gb. Fiyat olarak fikriniz değişirmi?

TDB değeri her iki kartta da 300 watt, performans konusunda vram 4 gb olduğu için kaplama detaylarında avantaj sağlayacağı kesin ama fps olarak gtx 690 kesinlikle 290x'ten daha güçlü bir kart, gamegpu.com üzerinden 10 sayfa kadar gerideki oyun incelemelerine bakıp gözlemleyebilirsin.

5 Kasımda 650 liraya satılmış 290x gördüm forumda, siz söyleyince baktım. İlanda da yazdım ufak bir pazarlık payım var onuda ciddi alıcılar olursa kullanırım fakat 300 olur mu 400 olur mu gibi söylemler bu kart için hoş olmaz.

Ederinde el değiştirir umarım, ben daha fazla dayanamadım ama eğer yeni sahibi şerbetliyse vram stacking gelir yorgun kral yoluna krallar gibi devam eder.

• Stack ram olayı yılan hikayesine döndü ki gelirsede sadece buna uygun ekran kartlarında olacak dendi yani yeni kartlarda donanımsal olarak desteklemeli dendi. Kartla ilgileniyorum ancak 2gb vram fhd de hangi oyunda sorun çıkardı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 18 Kasım 2016; 17:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi üzüme ne kadar da benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Stack ram olayı yılan hikayesine döndü ki gelirsede sadece buna uygun ekran kartlarında olacak dendi yani yeni kartlarda donanımsal olarak desteklemeli dendi. Kartla ilgileniyorum ancak 2gb vram fhd de hangi oyunda sorun çıkardı acaba?

Güncel oyunların hepsinde vram yetersiz kalıyor, kaplama detayını ve gölgelendirme detaylarını medium tuttuğum sürece oyunları akıcı olarak oynatıyor.

İlanda yazdığım gibi Witcher 3 için gtx 1070 ten farkı yok çok ender anlık fps düşüşleri oluyor.

Mesela Assasin Creed Unity bu kartlar tüm ayarları medium yapmadan oynanabilir değil fakat Assassin Creed Syndicate için kaplama ve gölgelendirmeleri kısıp diğer ayarları açınca akıcı oynatıyor.

Mafia 3 medium detay üstünde takılmalar yaptı.

GTA V için enteresan şekilde kaplamayı düşürüp diğer ayarları açarak vram göstergesini kırmızıya getirsemde akıcı oynanıyor. Onlineda hiç denemedim. (Online PS4 te oyuyordum)

Mesela Infiniti Warfare denemiştim medium detay üstünde akıcılık kayboluyor, anlık fps düşüşü yok ama fps 30 un altına iniyor.

Quantum Break yine medium ayarlarda akıcı

Rise of the Tomb Raider Kaplama ve gölge medium, hair detay kapalı,kalanı açık akıcıydı

Bu kart vram'i dengede tutmayı başardığım tüm ayarlarda güncel orta seviye kartlardan daha performanslı.

Ben kaplama detayına önem veririm, 1 saatlik oyun keyfimde 1-2 sefer anlık fps düşüşünde kafayı yerim diyenler için bu kartı tavsiye etmiyorum.

Forumda 750 liraya GTX 970lar var, sizde söylediniz 290X ler var bu nedenle kartı övüp yanıltıcı şeyler yazmıyorum.

• keşke herkes sizin gibi dürüst ve erdemli olabilse.Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek bile güzel.Var olun üstadım.Hayırlı alışverişler

• Gtx 690 bence o halâ bir kral işlemci ve diğer donanımlar iyiyse öttürür geçen yıl 4790k işlemci 32 gb ramle kullanıyodum gtx 690ı full hdde ultrada çatır çatır oynatıyodu oyunları 1 ay öncesine kadar temiz bi tane arayıpta bulamadım paraya kıyıp 1080 aldım denk gelseydi vallahi benimdi şimdi full hd keser diyenler bence bu kartı ilk seçenek olarak belirlesin

• Böyle dürüst satıcıların ürünlerini gördüğüm zaman yemin ederim ihtiyacım olmasa bile alasım geliyor. İnşallah en kısa sürede istediğin fiyattan satarsın dostum. hayırlı satışlar.
  • Hocam kasanın altındaki toz kütlesini alında psu ya hava gitsin yav Hayırlı satışlar :)
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Tecrubeyle sabittir ki r9 290x ten gozle gorulur performans farki var yer yer %20 civarı bazen de cift gpunun pek stabil calismadigi oyunlarda fark kapaniyor ama nadir bir durum

• Ürünün fiyatı uygun zira aşağıda bağlantısını verdiğim ilanda satıcı aynı ürünü 1450 TL'ye sattığını beyan etmiş.

İlana ulaşmak için tıklayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matematikce -- 3 Aralık 2016; 22:44:56 >
  • adam gtx 960 ı 350 veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_122474239/tm.htm

ne olursa olsun 600 tl çok para kart için tabi bu benim görüşüm.
  • yusufmeydanci kullanıcısına yanıt
    GTX 960 ile bu kartın kıyaslanması da benim görüşüme göre uygun değil, aralarında yıl farkı olsada performans olarak çok fark var, paylaştığım görsellerde 2 kat fps oynuyor, neden eski oyunlarda karşılaştırma yaptın derseniz malum artık gtx 690 ile 2016 oyunlarını test etmiyorlar.

Sadece Fallout 4 için 960 5 fps fark atmış ama orda da dikkat edersen 690 sli modda çalışmıyor. tek gpu çalışıyor.

Israrla ilanımda sözledim vram sorunu haricinde bu kart günümüz kartları kadar güçlüdür diye, örnek gösterdiğiniz 960 bile 2 gb vram modeli bari 4 gb vram olanı 350 olsada onun üzerinden konuşsak ki Dying Light testlerinde 960 ın 2 gb vs 4gb karşılaştırması da mevcut fark 4-5 fps ama 690 ile fark 30 fps.

• Hocam doğru diyorsun.

gpuboss tada puan farkı var yav ne iştir dimi adam sonradan çıkardığı gpu daha ağır kalıyor
    ne ayak bunlar akıl erdilemez doğrusu.
  • Aslında işlem gücü olarak canavar bir kart, bendeki 980'le aşağı yukarı aynı. Vram darboğazı olmasa bu fiyata olmaz zaten, iyi satışlar.

• hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmo1 -- 20 Aralık 2016; 23:23:9 >
  • öncelıkle hayırlı satışlar hocam

bu karta 600 w psu yeterlı gelırmı acaba? daha yüksek psu gerektırır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.