Şimdi Ara

Satılık Asus ProArt PA248QV, 9 Aylık, Sıfırdan Farksız ve Kusursuz !.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Asus ProArt PA248QV, 9 Aylık, Sıfırdan Farksız ve Kusursuz !.

Merhabalar arkadaşlar, amazon.com.tr üzerinden 2023 haziranda aldığım monitörümü satıyorum. Discord, okuma ve yandan takılmalık olarak aldığım monitörüm. Monitör bildiğiniz üzere %100 renk kalibrasyonu ile geliyor, edit, render vs için olağanüstü renk kalitesine sahip. Bunların yanısıra oyuncular için discord, youtube, twitch vb uygulamalar için çok tatlı oluyor. Aynı serinin 27 inch modelini sipariş ettiğim için satıyorum, yoksa monitörümden çok memnunum.

Kuşadasın dan elden teslim yada havale sonrası kargo yapabilirim, referanslarıma göz atabilirsiniz.

Ürün kozmetik açıdan 10 üzerinden 10, herhangi bir çizik, vuruk hiç birşey söz konusu değil. Ölü piksel veya herhangi bir görüntü hatası yine söz konusu değil, tam anlamıyla "Kusursuz" bir ürün.

Fiyatım 5999 Lira, indirim yapmayı düşünmüyorum. Ürün 3 yıl boyunca Asus Türkiye tarafından garanti altında.

Fiyat konusunda aklınıza takılan, hoşunuza gitmeyen vs birşey olursa pm atmanızı rica ederim, konu altında polemik başlatmayalım.

Forum üzerinden her gün her saat ulaşabilirsiniz.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, saygılar.

Satılık Asus ProArt PA248QV, 9 Aylık, Sıfırdan Farksız ve Kusursuz !.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.