Şimdi Ara

[SATILIK] Asus R9 380 Strix 4GB OC 256Bit GDDR5 DX12 Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Oc yapmadım ve sadece oyun oynamak için kullandığım kartımı üst modele geçtiğim için satıyorum. Arızası yoktur. Kutusu ile verilecektir.

Ankara içi elden teslim kargo ile göndermiyorum.

520TL > 500TL
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus Radeon R9 380 Strix Gaming 4GB GDDR5 Ekran Kartı - STRIX-R9380-DC2OC-4G
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-380-strix-gaming-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 15 Mart 2019; 14:37:38 >

• Fiyat güzel hayırlı satışlar.
  • Kerem hocam emekli yöneticisiniz mevzuya yakınsınız. Şimdi siz 520 lira demişsiniz hadi bir başkasının malı değerlidir 600 yazar diyelim. Ya sıfır rx570 ten daha yüksek fiyat çekip r9 380 için 900 yazan trollere ne demeli. o tip şahışlar yüzünden forumun ikinci el ilan çöplüğüne döndüğünü ve eski üyelerin teker teker ikinci eli terk ettiğini biliyorsunuz değil mi? Yakında buralar sahibinden sitesini geçtim letgodan bile kötü olacak ama iş işten geçecek. Sırf satıcılar fiyat belirlemekte özgür diye üyelere yada saçma ilanlara yaptırım yapmazken, ikinci el bölümün kurallarında geçen ''Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır'' kuralının ihlal edildiği görmezden geliniyor. Bakın ben demiyorum kurallar diyor. Hemde '' mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak ZORUNDADIR '' diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.