Merhaba arkadaşlar.
Monitörümü değiştirdiğim için boşa çıkan eski monitörü satıyorum. Özelliklerine aşağıdaki bağlantılardan bakabilirsiniz. Özetlemek gerekirse IPS panel, 34 inç, UWQHD (3440x1440), 1800R kavis, 100hz yenileme hızı (overclock ile), G-Sync. Ben Türkiye'ye ilk geldiğinde almıştım, hatta konusu da duruyor: https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-swift-pg348q-turkiye-de-sevinin--114485651
Gördüğünüz gibi 8 yıl olmuş, garantisi yok yani. O dönemde herhangi bir sorunu yoktu. Bu gün tek sorunu ekranın tam ortasında tek bir piksel yeşile takıldı. Ekranda o bölgede beyaz, yeşil, vs. gibi bir görüntü varsa fark etmeniz zor, ama siyahsa mesela fark ediliyor. Şu da var ki üç hafta kapalı kaldıktan sonra sonra fotoğrafını çekmek için bu gün bilgisayara taktığımda o piksel görünmüyordu. O yüzden belki overclock ayarında uzun süre kalınca yeşilleniyor olabilir diye düşünüyorum şimdi. Her halükarda bilginiz olsun.
Overclock yapıldığında herhangi bir gürültüsü, inlemesi, ağlaması yoktur. Fotoğrafı s24 ultra ile çektim ama normal ayarda bıraktığımda telefon beyazları iyice parlattığından ikinci fotoğrafta ekran ışığını gözle görünen seviyeye indirmek için iso'yu biraz azalttım.
Kutusu yok maalesef. Olsa da deve kadar olacağından kargo mantıklı değil. Nitekim aldığım yeni monitör bana ulaşmadan kırılmıştı, Allah'tan değiştirtebildim. O yüzden kargoya vermeyeceğim, o riske değmez. Ankara içi elden teslim alabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.