Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık i7 5820K İşlemci + Asus x99 Deluxe Anakart + Corsair H110i GT CLC 1700TL Satın Al 13 Aralık 2018 22:12 1 1 Satılık i7 5820K İşlemci + Asus x99 Deluxe Anakart + Corsair H110i GT CLC 1700TL Arkadaşlar selam.Bilgisayarımın anakart ve işlemcisini değiştireceğim. Başlıkta belirttiğim parçalar boşa çıkacaklarından satılıktır. Her üç ürünün de garantisi bitti, kutuları duruyor. Anakartın kullanma kılavuzu kayıp yalnızca. Bir de kutudaki tüm parçaları bulabileceğime söz veremem. Birkaç sata kablosu eksik olabilir.Şu anda tüm parçalar sisteme takılı ve çalışır durumdadır. Yalnız şöyle bir durum var: ilk aldığımda anakarta dört kanal g.skill sniper marka bellek takmıştım (4x4gb). Bir zaman sonra belleklerden birinin çalışmadığını fark ettim, bilgisayar 12 gb bellek görüyordu. Bellekleri garanti kapsamında servise yolladım, şuursuz teknik servis de bellekleri değiştirip 2x8gb olarak geri gönderdi. PC lazım olduğundan sesimi çıkarmadan kullandım. Bir kaç ay sonra da Kingston marka 4x8gb bir set aldım. Bu set de bir süre sonra problem yaşamaya başladı. Bellekleri diğer bilgisayara taktım, şu an çalışıyorlar. Söz konusu x99 anakart da yıllardır 2x8gb bellekle çalışıyor. Ama dört kanal bellek takarsanız çalışacağının garantisini veremiyorum maalesef. Çalışabilir de çalışmayabilir de. Çalışmazsa sorun belleklerden de kaynaklanıyor olabilir, anakarttan da. Kingston belleklerde sorun çıktığında anakartın garantisi bitmiş olduğu için ne yazık ki servise gönderme imkanım olmadı.İşlemciye hiç overclock yapılmadı.Bilmeyenlere hatırlatayım, 5820K HEDT platformundan bir işlemci. Ayrıca bir ekran kartı almanız gerek.Çok incelemedim ama soğutucunun AM4 platformuyla uyumlu olduğunu sanmıyorum. Şu anda internet sitesinde uyumlu diyor ama bendeki kutunun üzerinde AM4 yok. Muhtemelen ben Corsair'in AM4 uyumluluğunu eklemesinden önce almışımdır. Bir dönem ilgili aparatı almak mümkündü diye hatırlıyorum ama şimdi bulanabilir mi bilmem.Araştırdığım kadarıyla üçü için istediğim makul bir fiyat. Bir ricam olacak: lütfen öğrenciler, öğretmenler, yeni işe başlayanlar vs. gibi gerçekten ihtiyaç duyan arkadaşlar teklif versin. Amacınız aldığınız ürünleri ayrı ayrı satıp kar etmekse bırakın lazım olan birine faydası olsun. Yoksa o şekilde satmayı ben de biliyorum.Ankara içi alıcıları tercih ederim. Aksi halde kargo ücreti alıcıya aittir, alışveriş önce havale sonra kargo şeklinde yapılacaktır. Yeterli referansım olduğunu düşünüyorum.Ürün linkleri: AnakartSoğutucuSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Asus ROG Swift PG348Q [SATILDI] i9 9900k + Asrock 390 Taichi + 32 GB Bellek + GTX 1080ti + RM850x - 17.500 TL Satılık i7 5820K İşlemci + Asus x99 Deluxe Anakart + Corsair H110i GT CLC 1700TL HP Proliant Microserver n40l - 450 TL