Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASUS S46CB Satın Al 18 Ekim 2016 15:12 1 1 SATILIK ASUS S46CB 5710Çok az kullanılmış ve çok temiz durumdaki Asus 46CB dizüstü bilgisayarımı satıyorum. İlk sahibi benim, garantisi bitmiştir. Sadece hdd'yi değiştirdim (300 GB) ve işletim sistemini hdd'ye kurdum. 24 GB SSD'si de mevcut, istediğiniz işletim sistemini istediğiniz şekilde kurabilirsiniz. Şarjı ömrü bir - bir buçuk saat arasında. Hiçbir sorunu yoktur. İstanbul içerisinde buluşup ürünü inceleyip alabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Zalman 600W Psu *sarilaci1928’e rezerve* İ7 4770 + Gigabyte z87m - xigmatek sd 1264 fan (cm haf 922 kasa ile) SATILIK ASUS S46CB MSI GTX770 TwinFrozr Gaming