Şimdi Ara

SATILIK ASUS UX32VD ULTRABOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    merhaba,

14.08.2012 faturalı asus zenbook ux32vd ultrabook bilgisayarım satılıktır.

ürün özellikleri: 13.3 inç ekran, 500 gb hdd+24 gb ssd, orjinal win 8.1, core i5 2467m, usb 3.0, arkadan aydınlatmalı klavye, 2gb ram, 512 mb harici ekran kartı.

ürünün çalışmayan kırık vs sorunu yoktur. ekran sol menteşede hafif oynama var ancak kapağı açma kapamada veya başka bir şekilde hiç bir sorun yaratmamaktadır. ankaradan elden incelenerek satışı tercihimdir.

ürün fiyatı : 900 tl.

https://store.donanimhaber.com/09/a9/3f/09A93F082ED83C2C2F27F3954C570F5D.jpg

https://store.donanimhaber.com/0b/61/72/0B617225BF79152D7C621C23B67FF24B.jpg SATILIK ASUS UX32VD ULTRABOOK

https://store.donanimhaber.com/2b/41/e2/2b41e26e494ed30ce9dc013b28754597.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomaresca -- 15 Ekim 2014; 11:59:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım cevap alamadım ? dün yazmıştım. bu kod ile sizin yazdığınız özelliklerde bir pc bulamadım . bir hata var galiba. grafik kartı modeli nedir. batarya sağlığı nedir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 14 Ekim 2014; 17:42:09 >
  • bende ilanlarda aynı kodlu başka bir ilan gördüm ama resimler birbirlerinden çok farklı bahsettiğim model linkteki ilanda var

http://forum.donanimhaber.com/m_70466031/tm.htm

bu işlere uzak kalmışım biraz aynı model farklı "nesil" mi oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokan -- 14 Ekim 2014; 20:09:03 >
  • ürün kutusunda yazan özelliklerin fotosunu ekledim. batarya 3 saat civarı gidiyor. ekran kartı nvidia markalı. özellik olarak varyasyonları var bu modelin evet internette tam olarak bulamamış olabilirsiniz

• güzel ürün güzel fiyat
  • Bir zamanlar alışveriş için anlaştık, önce kargo gönderecekti sonra EFT yapacaktım. Birden kayboldu ortadan satıcı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Bir zamanlar alışveriş için anlaştık, önce kargo gönderecekti sonra EFT yapacaktım. Birden kayboldu ortadan satıcı arkadaş

Hocam kusura bakmayın ne deseniz haklısınız o dönem acil işlerim çıktı ilgilenemedim bi kaç ay tekrar satışa çıkardım özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir zamanlar alışveriş için anlaştık, önce kargo gönderecekti sonra EFT yapacaktım. Birden kayboldu ortadan satıcı arkadaş

Bir zamanlar da siz benden bir laptop alacaktiniz anlaştık gibi sonra en ufak açıklama yapmadan kayboldunuz. Etme bulma dünyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Bir zamanlar da siz benden bir laptop alacaktiniz anlaştık gibi sonra en ufak açıklama yapmadan kayboldunuz. Etme bulma dünyası

Hatırladım. Şubat-Ağustos arası asker oldugumdan, her zaman ilgilenemedik malesef.. Lakin ben mağdur olduğum için yazmadım yukarıdaki yazıyı.. Bir arkadaş sordu, önceki mesajlardan görmüş ilanı, neden almaktan vazgeçtiniz diye, genel bir cevap olsun diye buraya da yazmak istedim.

Yoksa başka bir ürün almıştım ben, bekleyip de mağdur falan olmadım, serbest piyasa sonucta.

• of of etme bulma dünyası ne biçim denk gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.