Şimdi Ara

Satılık Avcı Bıçağı Solgun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/CSFalaka/photos/a.421072584589541.106926.256386747724793/1150455004984625/?type=3

iletişim için face sayfama mesaj atabilirsiniz. pazarlık var.

fiyati 450 ye indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanMSD -- 24 Ekim 2015; 14:25:32 >

• hocam daha ucuza bulabiliriz bir kere. bıcagın en pahalı halini beklediniz sanırsam çünkü 635 tl ortalama fiyati. 445 tl fiyatina buralarda satılması muhtemel. neden her konuda yazdıgıma gelirse insanlar kazıklansın istemiyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    pazarlık var yazmıştım zaten. pazardaki fiyat sürekli değişmekte bugun 640 a bulursun yarın 690 ın altına koyan olmaz ama bıcagın son zamanlardaki genel fiyat aralıgı 650-700 dür ben bu gerçeği belirttim sadece.
  • daha ucuza bulamazsınız gibi yanıltıcı sözler kullanmanız pek adil olmamış. dediğiniz gibi, pazardaki fiyatı sabit değil. o an yükselmiş fiyat ama pazarda maksimum 650 liraya kolayca çok fazla bulunabilir. kolay satılması için en az yüzde 70'inden 455 lira yapıyor ki bu hemen elden çıksın gibi istekler varsa bu fiyat daha da düşebilir.

satışı baltalamak gibi algılanmasın lütfen, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kimse kazıklansın istemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 19 Ekim 2015; 19:08:44 >
  • Ogudeg kullanıcısına yanıt
    hadi şu bıcagı 500tl nin altında alabilcegin dolandırıcı olmayan birini yada bi siteyi göster bakalım sonra anlayalım kim kimi aldatmış ?

ayrıca 3.kez söylüyorum pazarlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmanMSD

hadi şu bıcagı 500tl nin altında alabilcegin dolandırıcı olmayan birini yada bi siteyi göster bakalım sonra anlayalım kim kimi aldatmış ?

forum.donanimhaber.com

middleman kullanın bakalım kim kimi dolandırıyor. mağarada mı yaşıyorsunuz ya kimse cahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 19 Ekim 2015; 19:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

quote:

Orijinalden alıntı: hitmanMSD

forum.donanimhaber.com

middleman kullanın bakalım kim kimi dolandırıyor. mağarada mı yaşıyorsunuz ya kimse cahil değil.

peki göster 450 ve daha altında satanıda insanlar benimkini degil onun bıcagını alsın o halde degilmi ?
  • arasam bulamam belki ama istek belirtsek illa satıcı çıkar. ayrıca o mantıkla yürürsek şu an sitede satılmayan bir bıçağı değerinin üstünde koyayım başkası satamadığı için benden almak zorunda mı olsunlar? neyse daha da uzatmak istemezdim ama içimdekileri söylemek istedim sadece. haksız oldugumu da düşünmüyorum, dediklerimin arkasındayım.
  • Key alır takaslarım birader burası facebook değil burda kazıklammayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben zaten 500ün altınada bırakıcagımı pazarlık var diyerek 4. kez belirtmeme ragmen bana insanların kazıklanmasını istemiyorum onun için yazıyorum diyosunuz. iyide kimse benden 500tl verip bu bıcagı almak zorunda degilki zaten. digeride key alır takaslarım demiş. benim bıcagım takaslık degil satılık. ankara içine elden ankara dısına havale-eft yoluyla satabilirim. tabi güvenene. tek referansımda yayıncı ve tanınmıs biri olmam. daha önce hesap sattıgım rankını boostladıgım yada yayınlarımı takip eden yüzlerce kisiyi ref olarak getirebilirim. güvenen satın alır. eee kimse güvenmek zorunda olmadıgına görede sıkıntı neresinde bunun ? bukadar açık ve net konuşmama ragmen insanların anlayamamasını pek pozitif karşılayamıyorum.
  • ilk söyleyişinde de anlamış olur zaten herhangi biri. pazarlık payı var diyorsun eyvallah da bu fiyatın altına bulamazsınız, varsa da dolandırıcıdır gibi sözler bununla ilgisi olmayan kişi için caydırıcı oluyor. bunu açıklamaya çalıştım zaten ilk başta da. takaslık değil diyorsun tamam lafım yok ona ama sadece senden mi almak zorundalar?

buna ek olarak belirtmek istediğim için kısa sürede 2 trade buldum bile, araştırsak belki daha uygunu da çıkar ama yine de seni belirlediğin fiyattan uyguna geliyor. key sayısı X 5.5 TL'den.
    http://csgolounge.com/trade?t=109041633
    http://csgolounge.com/trade?t=110276047

en baştan beri açıklamaya çalıştığım en ucuzu sizinki değil, sadece sizden alınmadığı. dürüst satış yapmak varken bu pek adil değil. düşüncem bu. ne denebilir ki, hayırlı satışlar dileyeyim. konunuzu kirletmiş bulundum bunun için de özür dilerim uzatmanın kimseye yararı yok. iyi satışlar.

kimsenin benden almak zorunda olmadıgını bende zaten defalarca söyledim. bu arada özür felan dilemeye gerek yok anlamaya calıs yeter.
  • konu güncel fiyat düşürüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.