Şimdi Ara

Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Alışveriş sitesine de eklediğim metni aynen kopyalıyorum. Ek olarak portbagajın üzerine çanta konulduğunda bisikletin kendi arka farı kapandığından portbagajın arkasına takılabilen far hediye edeceğim (iki adet).

Henüz 1 yıl bile kullanamadığım bisikletimi satıyorum. Açıkçası daha uzun süreler kullanırım diye düşünerek aldığımdan gözüm gibi baktım desem yeridir. Ömür boyu garantisi var. Bir sefer bile düşmedi. Sadece taksici arabanın bagajından indirirken araca çarptığı için gidonda oluşan bir iki küçük çizik var. Yanında kask, pompa, alyan takımı, çanta, portbagajı birlikte veriyorum. Alacak arkadaşın başka herhangi bir masraf etmesine gerek yok. Ömür boyu garantisi var. Fotoğrafta da göreceğiniz gibi bisiklet evin içinde duruyor. Bu da nasıl kullanıldığına dair fikir verecektir. Bel fıtığım nedeniyle satıyorum o nedenle herhangi bir acelesi yok. Takas söz konusu değil lütfen sormayın. Fiyat olarak 1600 lira uygun gördüm ama pazarlık haliyle var. Elden nakit olarak tek seferde ödemesini talep ediyorum sonuçta tüccar değilim anlayış lütfen. Fotoğraflardan da göreceğiniz üzere herşey sıfır ayarında. Dışarıda güneş ışığı altında çekemeyeceğimden her parçayı evde, sıfır ışıkta ve flaşla çektim. Göreceğiniz parlamalar vs. nedeni bu. Tüm vereceklerimin piyasa fiyatını da yazıyorum ki aklınızda soru işareti kalmsın. Kadro yüksekliğini doğru mu yazdım emin değilim ama 185 cm. boy ile çok rahat kullanabiliyordum. Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

Fotoğrafları çekerken toz sorunum olduğunu fark ettim. Alacak arkadaş merak etmesin düzenli siliyorum artık :)

Kadro Patentli Pop-Up katlama sistemi. 6061 alüminyum. Selenin alt kısmında bulunan deklanşörle açılır ve katlanır. Bu sayede kirli bölgelerle uğraşmak zorunda kalınmaz. Pop-Up katlama sistemi sayesinde 1 saniyede açılır ve katlanır. Kadronun şekli, park etme yeri olarak da kullanılabilir.Kadro, ömür boyu garantilidir!
    Maşa Çelik maşa, yeni çok hafif 6061 alüminyum maşa ile değiştirilmiştir.Maşa ömür boyu garantilidir !
    Vites sistemi paslanmaz zincir, SRAM I-Motion 3, çevirmeli vites koluyla ayarlanabilir 3 vitesli arka tekerlek göbeği. Pedal kolu çevresi: 312 cm - 560 cm. Motion 3 göbek hem çok hafiftir hem de çeşitli kullanım alanı sağlar. Dişli, 2. ve 3. viteslerde hafif ses çıkarabilir. Bu sesler, tamamen normaldir. Koruma uçlarına sahip 170mm alüminyum pedal kolu.
    Fren V-Brake, alüminyum fren kolları, çelik fren kalipleri.Frenlerin dikey pozisyonu, kompakt bir şekilde katlanmaya olanak sağlar.Elciklere çok yakın olarak yerleştirilmiş olan fren kolları, kolay ve etkili frenlemeyi sağlar.
    Gidon/Gidon boğazı Düz alüminyum gidon. Otomatik kilit sistemli alüminyum "Pop-Up" gidon boğazı: Sürüşten önce güvenliği unutmaktan korkmayın. Çünkü artık otomatik ve çok basit. Gidon boğazı B'TWIN tarafından ömür boyu garantilidir.Yarı entegre, su geçirmez furş yatağı.
    Sele / Sele borusu Easyclamp sele kelepçesi sayesinde sele boyu kolayca ayarlanır. Alüminyum Tilt sele borusu. Özel sistemi sayesinde sele çok kolay ve tek hamlede ayarlanır. Katlandığında bisikletin valiz gibi çekilmesi için özel konum. Aşınmaya karşı dayanıklı malzemeler.
    Tekerlekler 20'' tek kat alüminyum jantlar.
    Lastikler BTWIN gumwall 20x1.95. Islak zeminde bile mükemmel yer tutuşu sağlar. Geniş lastikler, rahat sürüş deneyimi sunar.
    Pedal Suntour katlanabilir pedallar. 2 harekette katlanır.
    Aksesuar / Ekipman Çamurluk.Light-In : Ön kısımda kadroya entegre, çalınmaya karşı etkili aydınlatma. LED (10 lux). Işık ömrü: 13 saat. 3 adet R03 (AAA) pil. Sıkıştırma kelepçesine takılı, arka aydınlatma. LED Işık ömrü: 35 saat.2 adet CR2032 pil.Çamurluk, kılıf, yan ayak ve portbagaj opsiyonel.
    Boyutlar (cm) Katlı (cm) : 47x66x80 - Açık (cm): 59x111x150
    DÜNYA GÜVENLİK GARANTİSİ NASIL İŞLER? B’twin aynı anda satın alınan Hardlock kilit ve maksimum 1000 Euro değerinde bir şehir bisikleti için bu garantiyi verir.
    (Ek. Tüm yasal gereklilikleri gözden geçiriniz) Bisikletin satın alındığı tarihten itibaren 1 yıl süresince garantilidir. Bu garanti çalınma durumlarında geçerlidir.(Fatura gereklidir.)
    B’twin bisikletinizi geri alıp bedelini ödeyerek %15 indirimle başka bir bisiklet alma imkanı tanır.
    Aşağıda belirtilenlerle DECATHLON mağazalarına gelmelisiniz :Fatura, polis tutanağı ve kırılmış kilit.

Ekleme:

İlanı farklı platformlarda da paylaştım. Sadece bisiklet ve portbagaj soranlar fazlaca arttığı için küçük bir değişlik yapmaya karar verdim. Daha önce hayır dememe rağmen sadece bisiklet ve portbagajı almak isteyenlere portbagajı hediye ediyorum. Sadece bisikletin fiyatını ödemeniz yeterli

Piyasa fiyatı
    Bisiklet : 1.380
    Kask : 40
    Portbagaj : 100
    Heybe çanta : 50
    Pompa : 14
    Patlak Onarıcı : 10
    Alyan takımı : 17
    File : 28
    Koruma Kılıfı : 65
    Kilit : 20
    Sele Kılıfı : 13
    Ayakkabı kılıfı : 36
    Toplam : 1773

Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık Satılık B'Twin Tilt 700 henüz 7 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashsta -- 7 Ekim 2015; 18:14:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.