Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık birçok temiz 2. el kitap, çoğu İş,Yky,Can, çoğu 5 TL Satın Al 28 Haziran 2018 01:37 1 1 Satılık birçok temiz 2. el kitap, çoğu İş,Yky,Can, çoğu 5 TL Arkadaşlar e-book'a geçtiğim için kütüphanemdeki birçok temiz kitabı satışa çıkarıyorum. Hepsini çok temiz kullandım, koleksiyoncu ruhuyla sakladım. Çizikler, sayfa kıvırmalar vs kesinlikle yok. PTT'den %50 indirimle kargo göndereceğim, kargoyu alıcı arkadaş ödeyecek. Eğer toplu alımlar olursa indirim de yapacağım. İstanbul içinde merkezi yerlerde buluşma ayarlanabilirse elden de verebilirim. Fotoğraflarda satmadığım kitapların ismini sildim, bilginiz olsun. Şimdiden alacaklar güle güle okusun. Kitap ve Fiyat ListesiFranz Kafka - Dönüşüm - Can Yayınları - 3 TL [SATILDI]Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya - İthaki Yayınları - 5 TLOrhan Pamuk - Kafamda Bir Tuhaflık - YKY - 10 TLYusuf Atılgan - Anayurt Oteli - YKY - 5 TL [SATILDI] Aylak Adam - YKY - 5 TL [SATILDI]Samuel Beckett - Godot'u Beklerken - Kabalcı Yayınevi - 7 TLStephan Zweig - Satranç - İş Bankası Kültür Yayınları - 3 TL Anthony Burgess - Otomatik Portakal - Can Yayınları - 7 TL [SATILDI]Henry James - Kısa Romanlar, Uzun Öyküler - İş Bankası Kültür Yayınları - 7 TLJ. J. Rousseau - Toplum Sözleşmesi - İş Bankası Kültür Yayınları - 5 TL Arthur Conan Doyle - Dörtlerin Yemini (Sherlock Holmes) - İş Bankası Kültür Yayınları - 5 TLAhmet Şerif İzgören - Hıdır Kişisel Gelişiyor - Elma Yayınevi - 5 TLGabriel Garcia Marquez - Kırmızı Pazartesi - Can Yayınları - 5 TL [SATILDI]Erich Scheurmann - Göğü Delen Adam - Ayrıntı Yayınları - 5 TLMuazzez İlmiye Çığ - İbrahim Peygamber - Kaynak Yayınları - 5 TL Uygarlığın Kökeni Sümerliler 1 - Kaynak Yayınları - İkisi 15 TL Uygarlığın Kökeni Sümerliler 2 - Kaynak Yayınları Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 17 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kw-Trio 4600 Kartvizit Kutusu 600'lük Satılık birçok temiz 2. el kitap, çoğu İş,Yky,Can, çoğu 5 TL Rijks Müzesi'nden (Amsterdam) 1000 parçalık puzzle PS3 Slim 250 Gb + 2 orjinal kol + 14 tane oyun