Şimdi Ara

Kadiköy'de 2.El Kitap Alan Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten Selamun Aleyküm öncelikle.Benim elimde eskiden kalan hiç okunmamış ve tertemiz kitap,kitap seti,soru bankası var bolca.Bunları 2.el olarak Kadiköy'de nerede satabilirim ve kazancı ne olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beyler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'de İkinci El Kitap Alan Yerler

İster eski ders kitapları, ister koleksiyon parçaları veya nadir baskılar arıyor olun, Kadıköy'de ikinci el kitaplarını değerlendirebileceğiniz birçok yer bulunmaktadır.

• Akmar İkinci El Kitap Alan Yerler: Akmar Passage'da yer alan bu dükkan, çok çeşitli akademik ve edebi kitaplar da dahil olmak üzere ikinci el kitap yelpazesine sahiptir.

• Kadıköy İkinci El Kitapçılar: Moda Caddesi'nde bulunan bu kitapçılar, romanlar, denemeler ve şiir koleksiyonları gibi çeşitli türlerde ikinci el kitaplar sunmaktadır.

• İkinci El YKS Kitap Alan Yerler: Özellikle üniversiteye hazırlananlar için, Kozyatağı'nda ikinci el YKS kitapları satan yerler bulabilirsiniz.

• İkinci El Test Kitabı Alan Yerler: Ayrıca, benzer şekilde, okullardaki sınavlara hazırlanmak için kullanılabilecek ikinci el test kitaplarını da Kadıköy'de bulabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza uygun ikinci el kitapları bulmak için Kadıköy'deki bu mekanları ziyaret edebilir, çevrimiçi platformları kontrol edebilir veya sosyal medya gruplarında bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kadıköy'de Akmar Pasajında 2.el kitaplarınızı satabilirsiniz.

Benim de Akmar Pasajında kitap dükkanım var. 2.el kitap alıp satıyoruz. Ayrıca pasajdaki diğer komşularımız da aynı işi yapıyor. Bizde olmayan bir kitabı diğer bir dükkanda bulma şansınız var.
    2.el kitaplar zaten ucuz oluyor.
    Yeni kitaplarda da indirimli satışlar yapıyoruz.

Mavi Kitabevi.
    http://www.tubiba.com/mavi-kitabevi
  • Hiç bir fikrim yok fiyat konusunda ama kimse yazmadığı için bari ben yazayım dedim. Akmar'da satabilirsin.
  • Kitapları görmeden fiyat söyleyemiyoruz.
    Temiz mi, değil mi ? Kolay satabileceğimiz kitaplar mı, değil mi? Vesaire. Kendimize göre cevaplanması gereken sorularımız var. Bunları ancak kitapları gördükten sonra cevaplayabiliyoruz. Alım ve fiyat kararlarını ancak kitapları gördükten sonra verebiliyoruz.
  • yeni konu açmak istemedim, ben 2.el güncel romanların da satılıp satılmadığını merak ediyorum Akmar Pasajı'nda. yıllar önce öyle bir girişimim olmuş ancak güncel kitapları bulamamıştım, ya da birkaç dükkanla pes etmiştim belki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3p

Kitapları görmeden fiyat söyleyemiyoruz.
    Temiz mi, değil mi ? Kolay satabileceğimiz kitaplar mı, değil mi? Vesaire. Kendimize göre cevaplanması gereken sorularımız var. Bunları ancak kitapları gördükten sonra cevaplayabiliyoruz. Alım ve fiyat kararlarını ancak kitapları gördükten sonra verebiliyoruz.

Hocam mesela ben kitaplarımı satıcam, kitaplar tertemiz okunmamış falan genelde klasik kitaplar en kötü ne kadar verirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANADOLU YAKASINDA GÖZTEPEDE YİTİK SAHAF İKİNCİ EL KİTAPLARINIZI ALIYOR.0531 960 7412 TLF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süleymaniye tarafına yolun düşerse kitapçı ahmet diye bir yer var.Orada alım veya satım yapabilirsin.Okul zamanı çok alışverişim oldu oradan güvenilir bir yerdir.

Site de açmış , oradan iletişime de geçebilirsin
    kitapçı ahmet | 535 823 97 04 | 2. el kitaplarınız alınır.
    Kitapçı Ahmet | 535 823 97 04 | 2. El Kitaplarınız Alınır.
    http://www.kitapciahmet.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.