Geçen sene Delta Bisiklet'ten satın aldığım Geotech Trip 3 markalı bisikletimi çok fazla kullanma fırsatı bulamadığım için satmak istiyorum. Bisiklet neredeyse 0 kondisyondadır, sadece 300 km yol yapmıştır. 1 senelik zaman zarfı içerisinde evin içerisinde muhafaza edilmiştir. Bisikletin 1 yıl daha garantisi devam etmektedir. Ayrıca bisikletle beraber aldığım aksesuarlar bulunmaktadır, bunları da tek satış olarak bisikletle beraber satmak istiyorum. Aksesuarların hepsi 0 kondisyona yakındır, aksesuarların toplam satın alma maliyeti 1.050 tl civarındadır. Bisiklet ile beraber satın almak istenildiğinde toplam 2.750 tl gibi bir rakam çıkmaktadır, ben neredeyse 0 kondisyonda olan bütün ürünler için 1.700 tl talep etmekteyim. Eğer çocuk koltuğu almak istenmezse satış fiyatından 100 tl düşülecektir 1.600 tl ye bütün ürünler verilecektir. Bunun dışında aksesuarların tek tek satışı için lütfen mesaj atmayınız.
Not : Bisikletin kadro boyunu 49 cm (m) olarak biliyorum ama tam emin değilim. Benim boyum 1.75 cm ve bisiklet benim için gayet uygun durumda.
Aksesuar listesi ; * Selle royal freetime classic gel sele 130 tl * 2 adet iç lastik ve lastik sökme aparatı 30 tl * Bikehand alyan çakı 20 tl * Echowell u4w kablosuz 4 fonksiyonlu km saati 70 tl * Moon kask 60 tl * Procycle kadro üstü telefonluklu çanta 40 tl * Polisport boodie 170 tl * Mini pompa + suluk yeri 30 tl * Aim kilit 35 tl * Cateye led ön far 70 tl * Arka far 20 tl * Delta bisikletten alınma ön-arka çamurluk 100 tl * Aim bisiklet bagajı 120 tl * Xlc ayarlanabilir gidon boğazı 65 tl * Wake kelebek gidon + sünger 90 tl * Geotech trip 3 - 1700 tl