Şimdi Ara

Satılık Bulova 96A109 Skeleton İskelet Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese merhaba.

Çok severek İsviçre Cenevre Manor'dan 370€ ya aldığım Bulova 96A109 İskelet Saatimi yeni bir saate göz koyduğumdan ötürü satıyorum.

Çok kısa süre özenle kullanılmıştır, %95+ kondüsyondadır.

Ürün 21 Taşlı Otomatik Japon Miyota'dır, ne kadar performanslı ve kaliteli bir mekanizma olduğunu saat meraklıları bilir. Pil gerektirmez, tek bir kurma ile eğer kolunuza takmaz iseniz yaklaşık 40 saat güç saklama özelliğine sahiptir. Aynı zamanda gücünü koldan alır. Quartz pilli saatler gibi tükenen türden değil, kaliteli kullanımda evladiyelik bir saattir.
    41 mm çapı vardır. Deri kordonlu, paslanmaz çelik tokaya sahiptir. Saatin kasası çelik, kolları titanyum alaşımlıdır.

Saat Türkiye'de bulunmamaktadır. Her ne kadar Türkiye'de pek duyulmasa da Bulova dünya çapında kaliteli, orta segmentte tercih edilen bir saat markasıdır. Kutusu ve kullanım kılavuzu ile birlikte teslim edilecektir.

Saat için istediğim fiyat 1100 TL'dir

Herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitican -- 25 Ocak 2014; 23:01:34 >

• 370 euroya aldım yazma bari. türkiyede garantili olsa ok ama öyle bir mantıkta yok.. enteresan sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

370 euroya aldım yazma bari. türkiyede garantili olsa ok ama öyle bir mantıkta yok.. enteresan sanki..

Bu iş bir kültür işi, o yüzden çok fazla bir mantık aramaya gerek de yok. Dünya'da üretimi durdurulmuş, ve Dünyada şu anda satışı olmayan bir model. Fiyat bu.
  • hocam o zaman eder ya ben olsam 5000 euro fiyat çekerdim. her üretimi duran saat bu rakama satılsa istanbuldaki zenciler bayram eder valla :D mesela ben 489 euroya sınırlı üretim fossil almıştım onu şimdi çakıyım birine 3000e :D böyle kutuda değil özel büyük deri çantası bakım ekipmanları falan da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 26 Ocak 2014; 13:07:23 >
  • Usta sen konuyu anlamamışssın, Fossil ile Bulova'yı aynı cümlede kullanman dahi bu kültürden ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Ne diyeyim ben sana.
  • Cam safirmi yoksa mineralmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

Cam safirmi yoksa mineralmi?

Camı Safir Kristal'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bugüne kadar incelediğim tüm Bulova 96A109 Mineral camlıydı demekki sizinki özel üretim falan, hayırlı satışlar.
  • mitican kullanıcısına yanıt
    3 farkli bulova kullandim. İçinde miyato mekanizma olan bulovanin kiymeti yok, fosilden farki yok anlican. 70 dolara satilan invictalarda da aynı mekanizma var. Ilani gorunce omega satiyorsun sandim.

Iyi satislar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.