Şimdi Ara

SATILIK Cambridge SoundWorks Fps2000 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cambridge SoundWorks Four Point Surround 2000 (95TL) [SATILDI]

Çok uzun süredir severek kullandığım ve üzülerek sattığım bir sistemdir. Bu kadar eski olmasına rağmen çok iyi durumda. Makul şekilde kullanıldı, zorlanmadı. Kutusu yok ama kabloları, ayakları, hatta kitapçığı bile durmakta. Tek kusuru, resimlerde de görebileceğiniz gibi masaüstü ayaklardan bir tanesinin bir kenarında ufak bir kırık var ama kullanıma etkisi yok. Detaylı resimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Bu sistemin yanında bir arkadaşımdan yedek parça olarak aldığım bir tane daha FPS2000 veriyorum. Amfisi bozuk durumda, uydularında sorun yok ama diğeri gibi temiz değiller (değerini bilememiş hayvan herif!). Kablolu kumanda, adaptör, 4 uydu ve subwooferdan oluşmakta, kabloları yok. 2 sistem kargo maliyeti fazla olacağı için Ankara'da elden satmayı tercih ederim.

9 pin dijital kablo Audigy 2zs ve öncesindeki kartlarla kullanılabiliyor. Xtrememusic'te dijital bağlantıda yanlızca ön uydular çalışıyor. Berrak bir sesi var. Diğer Creative Cambridge'larda olduğu gibi başarılı uyduları ve sert bass veren bir sub'ı var.

● Satellite power output: 7 watts RMS at 10% THD per channel
    ● Satellite dimensions: 3.5"x3.5"x3.5" with 2.5" long throw driver
    ● Subwoofer power output: 25 watts RMS at 10% THD
    ● Subwoofer dimensions: 14.1"x8.0"x6.5" with 5.25" woofer
    ● Frequency range: 50Hz-20kHz

Detaylı Bilgi: TrGamer, Hardwarezone
    Resimler: resim1, resim2, resim3, resim4, resim5, resim6, resim7
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 8 Ocak 2013; 11:13:00 >

• ist. olsa almışdım. güzel fiyat
  • Yıllarca kullandım..Bu fiyata bu kadar iyi ses alabileceğiniz başka bir sistem bana göre yok.Fiyatı harika !
  • Çok güzel görünüyor, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • kargo çok tutmasa süper fiyat, hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradaymış :(

Z623 facia gibi geldi Z5400 iyi fakat odada çok yer kaplıyor al sana ikisinin karışımı süper detaylı set.

Yinede PM!
  • @flasource
    Teşekkürler dostum.

@abrajj
    Dostum karşılaştırdığın sistemler 200-300w'lık sistemler. Tamam bu onlar kadar büyük değil ama sonuçta 53w'lık bir sistem. Fps2000'in esprisi net ses veren uydularıdır. Zaten Creative Cambridge sistemleri de ön plana çıkaran genelde uydu kaliteleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

@flasource
    Teşekkürler dostum.

@abrajj
    Dostum karşılaştırdığın sistemler 200-300w'lık sistemler. Tamam bu onlar kadar büyük değil ama sonuçta 53w'lık bir sistem. Fps2000'in esprisi net ses veren uydularıdır. Zaten Creative Cambridge sistemleri de ön plana çıkaran genelde uydu kaliteleridir.

Evet işte tam bu yüzden bu sisteme geçiş bekliyorum, z5400 aldığım kişi (mahmut abiye selamlar) cambridge'den bol bol bahsetmişti onun tavsiyesi ve bana z5400 satma sebebi ile aynı nedenden almak istiyorum.

200-300w sistemler apartman daireleri ve küçük odalar için çok yüksek tek işe yaradığı noktalar arada bir asker gecelerinde kullanabilecekleri diyebilirim oda yılda 1 kere falan denk gelir herhalde.

Gecede kullanmnak için bu setler ideal.

Umarım hallederiz.

• @abrajj
    Dün senin "yer kaplıyor" dediğin mesajı okuduktan sonra şöyle etrafıma bir bakındım ve evdeki ses sistemlerini bir sayayım dedim; 6 subwoofer ve 40 tane uydu var, ev resmen çöplüğe dönmüş.

Z5400'ü hiç dinlemedim ama çok aranan bir sistem olduğunu biliyorum. Bir ara bende baya aramış, bulamayınca thx550 almıştım. Açıkca söylemek gerekirse ben z5400'den fps2000'e geçmezdim. Ben Cambridge'ın ses karakterine çok alıştım ve çokta severim ama büyük bir çoğunluk z5400 g500 gibi sistemlerin bass derinliğinden daha çok hoşlanıyor. Bu seviyedeki sistemleri (thx550, z5500, g500, s750, z5400) ilk defa deneneyecek birine de önerim g500 olur çünkü bunlar içindeki en dengeli sese (bass-tiz-mid) sahip sistem olduğunu düşünürüm (favorim s750 olsada).

Kargo olayına bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 22 Kasım 2012; 1:44:35 >

• sistemin her adını gördüğümde canım çekmiyor değil gerçekten çok temiz görünüyor 5.1 olsa hemen atlamıştım heralde elimde boşta duran digital dın çıkışlı jazz decoder var ama ne yazık ki 4.1 desteklemiyor elimde thx550 ve ddts 100 de var bundan sonra beni tatmin etmeyecek olduğu için her seferinde vazgeçiyorum bass ı için ne söyleyebilirsiniz inspire serisi gibi sert bass karakteristiğine mi sahip yada thx550 gbi ama çok daha güçsüz ü mü dür acaba bilgi verir misiniz
  • Bir ara Inspire 6600 kullanmıştım. Ondan daha güçsüz ve daha sert bir subı var. Zaten yapısıda ondan oldukça farklı, sürücü tamamen kabinin içinde, dışarıyla tek bağlantısı hava portu. Buda bassların sert olmasına neden oluyor. Ben kullandığım Cambridge'lerde genelde subın sesini biraz azaltıp bassı bilgisayardan artırırım. Uyduların kaliteli olmasınında etkisiyle midler dolgunlaşır ve sert karakterli subı dengeler. Ayrıca sublı her sistemden beklediğim şey olan "subwoofer'ın yerinin anlaşılmaması"nı da sağlıyor. Şimdiye kadar bu tip bir ayarlamaya ihtiyaç duymadığım tek sistem Fps1000 oldu. O ufacık sistemden aldığım keyfi bu güne kadar hiçbir sistemde bulamadım.
    Fps2000, özel bir neden yoksa thx550'lerden geçilecek bir sistem değil ama hiç sevmeden kullandığım 6600'den çok daha iyi bir sistem (güçsüz olsada).
  • quote:

Bir ara Inspire 6600 kullanmıştım. Ondan daha güçsüz ve daha sert bir subı var. Zaten yapısıda ondan oldukça farklı, sürücü tamamen kabinin içinde, dışarıyla tek bağlantısı hava portu. Buda bassların sert olmasına neden oluyor. Ben kullandığım Cambridge'lerde genelde subın sesini biraz azaltıp bassı bilgisayardan artırırım. Uyduların kaliteli olmasınında etkisiyle midler dolgunlaşır ve sert karakterli subı dengeler. Ayrıca sublı her sistemden beklediğim şey olan "subwoofer'ın yerinin anlaşılmaması"nı da sağlıyor. Şimdiye kadar bu tip bir ayarlamaya ihtiyaç duymadığım tek sistem Fps1000 oldu. O ufacık sistemden aldığım keyfi bu güne kadar hiçbir sistemde bulamadım.
    Fps2000, özel bir neden yoksa thx550'lerden geçilecek bir sistem değil ama hiç sevmeden kullandığım 6600'den çok daha iyi bir sistem (güçsüz olsada).

Bir pm daha iletildi.

Z5400 bana z5500 den daha iyi geldi fakat z5500 ünde güçlü sub ve basslarını hala daha uzunca bir zaman diliminde denemek isterim bu yüzden ara sıra fiyatlarına bakarım, maşallah şarap gibi yıllandıkça değerleniyor.

Öte yandan z623 tizler yok denecek kadar zayıf ve gece geç saatler yaklaşırken o kuveetli sub ve mid gücünden mahrum kalıyorsunuz çünkü direk komşulara yayın yapıyor mübarekler.

Malum gündüz iş bir tek akşam ve gece geç saatler müzik film ve oyun seslerinin keyfine bakabiliyoruz o yüzden bunların yanına detay veren orta rms bir sistem şart.

• quote:

@abrajj
    Dün senin "yer kaplıyor" dediğin mesajı okuduktan sonra şöyle etrafıma bir bakındım ve evdeki ses sistemlerini bir sayayım dedim; 6 subwoofer ve 40 tane uydu var, ev resmen çöplüğe dönmüş.

Z5400'ü hiç dinlemedim ama çok aranan bir sistem olduğunu biliyorum. Bir ara bende baya aramış, bulamayınca thx550 almıştım. Açıkca söylemek gerekirse ben z5400'den fps2000'e geçmezdim. Ben Cambridge'ın ses karakterine çok alıştım ve çokta severim ama büyük bir çoğunluk z5400 g500 gibi sistemlerin bass derinliğinden daha çok hoşlanıyor. Bu seviyedeki sistemleri (thx550, z5500, g500, s750, z5400) ilk defa deneneyecek birine de önerim g500 olur çünkü bunlar içindeki en dengeli sese (bass-tiz-mid) sahip sistem olduğunu düşünürüm (favorim s750 olsada).

Kargo olayına bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bilgi veririm.

Merhaba;
    Çok güzel ve temiz bir sistem hayırlı satışlar. Bende x540 sub var ona 2 adet s750 uydu düşüyorum tiz ve mid ses kalitesi için x540 iyi bas veriyor ama tiz ses hiç yok. Elinizde 40 adet uydudan iyi tiz performansı olan 2 adet satmayı düşünürseniz talibim.

• @cnrkrc
    Teşekkür ederim.
    5 tane s750 ve 5 tane g500 uydusunu satmayı düşünüyorum ama henüz ne koşullarda olduğuna karar vermiş değilim. Bu aralar çok yoğunum ve 3-4 günlüğüne şehir dışına gitmem gerekiyor. Gelecek hafta koşulları belirleyip bilgi veririm.
  • quote:

@cnrkrc
    Teşekkür ederim.
    5 tane s750 ve 5 tane g500 uydusunu satmayı düşünüyorum ama henüz ne koşullarda olduğuna karar vermiş değilim. Bu aralar çok yoğunum ve 3-4 günlüğüne şehir dışına gitmem gerekiyor. Gelecek hafta koşulları belirleyip bilgi veririm.

Teşekkürler takipteyim...
  • PM
  • sistemi almak için pm gönderdim.
  • Gecikmeden dolayı özür dilerim. Mesajlarınızı cevapladım. Bu hafta iş yoğunluğundan kurtuluyorum, hem bu set hem de diğer uydularla ilgili gerekli bilileri daha hızlı verebilirim.
  • Aşık oldum sisteme. Yıl: 2000-2001, bu sistem arkadaşımda vardı ve o zaman da aşık olmuştum. İyi satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.