Şimdi Ara

SATILIK CHAR ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 53 LVL - WARRİOR - ZHUANG - ThETURKS clanın master - SWORD - 50 LVL E KADAR FULL SKİLL - GÖREVLER 5 HARİÇ FULL = 22M

• Oo devil nasılsın?

Karakterini 3 ayda 53 level mı yaptın sadece

ßence satmakla uğraşma kardeşim en fazla 3-4 milyon altın verirler zaten devam et bence yada direk bırak benim yaptığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 14 Temmuz 2007; 1:52:13 >
  • adamın umudunu ne kırıon
  • CHARI SADECE 1 AY KULLANDIM
    ŞU ANDA KULLANMADIĞIM İÇİN SATIYORUM
  • adıma bakma ama oyun berbat
  • Yok umut kırmak değil satılmaz sadece devil arkadaşım oyundan :)
  • 63 LVL PURE STR CHARIM SATILIK + 85 LVL GHOST DEAMON WOLF DE UZERINDE

2 CHARIM OLDUGU ICIN SATIYORUM ISTEYEN VARSA OYUNDAN BANA ULASABÄ°LRÄ°LER

OYUN PARASI OLARAK 70M
  • Bu satılan karakterleri nasıl alcaz ben izmirde oturuyorum karşı karşıya almak isterim.
  • 49 LWL CHAR 20 M(OYUN PARASI) ÇOK EXP GETİREN GÖREVLER DURUYOR İRTİBAT KURMAK

warezbull@gmail.com
  • vala ben alacam kardeş emailim konuşmak icin k.By_LoRd@hotmail.com
  • valla kardeş nekadar satlık hero niki varsa beni eklesin ben konuşacam anlaşırsak olur k.By_LoRd@hotmail.com
  • arkadaslar gerçek paraya satanlar icin sölüorum 50 üstü charlar en az 150den başlıo genelde benim etrafimda cok satan oldu 60 lvllar 200-220 civari gidio 80+ lar 350-400 arasi ucuza birakmayin koskoca bi emek bu....
  • bu arada oyun parasi olayina illet oluorum ki 49 lvllik bi char nasi olurda 20M olur oyun parasi ?!?! millet toxic violet wep. lari o civarda satio ama yapcak bişi yok piyasasi o tabi.. bence cok ucuz...
  • sen gerçek paraya o paraları verenleri bulursan getir bana 2-3 ayda köşe olim ben :) lvl 35+ sadece 1 gün yani 10 saat te yapılıo.. dalgamı geçion sen
  • olan oluo siz daha uyuyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.