Şimdi Ara

Satılık çiziksiz tertemiz meizu mx4 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz kutu jarz aleti ile birlikte verilecektir, cihaz da tel bir cizik vuruk vs bulana cihazı bedava veririm herşeyiyle tam takir çalışır vaziyette ön de kırılmaz cam jelatin arkada silikon kilif ile kullanılmıştır kendi pasaportuma kayıtlıdir al güle güle kullan .... Fiyat :550 tl
    üst modellerle ile takas olur

Tel : 05446101848. Not . Whatsapp veya mesajla ulanisiniz lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramco0303 -- 14 Haziran 2018; 2:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim cihazı, fiyat talebiniz son mu onu da belirtir misiniz, teşekkürler, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim eyvallah da sen daha önce bir alışverişi kendin yaptınmi önce kargo yapim sonra parani bekledinmi cihazin resimleri var donanimsal olarakta hicbir sıkıntısı vs yok zaten öyle bir sorun olsa cihazı ben kullanamam şuan sorunsuz kullanıyorum senden para alirsam baska bir cihaz alip bu cihazı ayni saat icinde kargolama yaparim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Ha unutmadan forumda ilk defa alip satmiyorum birşey 2006 tan beri sikintisiz ürün alip satiyorum malimin arkasindayim yollarım bir sıkıntısı yok ama var dedin diyelim aninda kargoyu yaparsin bende aninda parani yollarim

• ramco0303 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, doğrudur hocam, herkes referans tutmuyor, satmış olduğum ürünlerin tamamı 2003 ten bu yana dükkanımda mevcut. Forumda satılan ürünü genelde arkadaşlar siler. Ben aksine kime satıldığını altındaki mesajlar ile birlikte öylece bırakırım. Sadece fiyat kısmını edit yaparım. Mobilde olduğum için link veremiyorum ama kargo sonrası ödeme aldığım onlarca alışverişim var. Tekrardan teşekkür ederim, iyi satışlar, iyi bayramlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim hiç öyle bir alışverişim olmadi :( ama once havale sonra kargo ile sattim ve aldim simdiye kadar ürünleri telefonu önce isteme sebebiniz nedir ? Cihaz da sorun olabilceginimi düşünüyorsunuz cihazta tek bir sorun kirik cizik vuruk vs yok istiyorsan sana video atayim ordan izle neyse almak istersen yardimci olurum teşekkürler ilgin için iyi bayramlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.