Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık çok temiz PS4 Dualshock V2 Siyah - 650 TL Satın Al 20 Haziran 2022 09:35 1 1 Satılık çok temiz PS4 Dualshock V2 Siyah - 650 TL 07.12.2021 Amazon.com.tr'den satıcı Amazon olarak satın alınmıştır. Çok çok az kullanıldı, toplamda 10 saati geçmemiştir. PC'de PSNow'da kullanmak için almıştım ancak PS5 aldığım için artık kullanmıyorum. Fiyat: 650 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips HDMI Sync Box SATILIK - MSI MAG 101M Boş Kasa - Fansız Satılık Logitech Shifter - PC tek başına bağlantı aparatı ile [SATILDI] SATILIK AMD R7 3700X - Yalnızca İşlemci - 2.500 TL
İlanı editleyemedim uygulamadan, Satıldı.. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips HDMI Sync Box SATILIK - MSI MAG 101M Boş Kasa - Fansız Satılık Logitech Shifter - PC tek başına bağlantı aparatı ile [SATILDI] SATILIK AMD R7 3700X - Yalnızca İşlemci - 2.500 TL