Şimdi Ara

SATILIK ÇOK UYGUN FİYATA SORUNSUZ HUAWEİ P8 (lite değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar elimde bugüne kadar en ufak bir problem çıkarmadan çalışmış ve daha zannederim 2 ay daha huawei Türkiye garantili p8 model telefon bulunmaktadır.

Cihaz bugüne kadar aktif kullandığım telefonumdu yenisini alınca ihtiyacı olana satmak istedim.

Cihazda 3 gb ram ve gerçekten çok başarılı 13 mp arka 8 mp ön kamera mevcuttur. Bunun dışında full metal kasaya sahiptir.

Cihazın faturası ve full kutu içeriği mevcuttur kulaklığı alındığından beri 1 kere kullanılmamış ve sıfır durumdadır.

Cihazın ekranın nokta kusur yoktur çünkü aldığımdan beri ekran jelatinini sökmeden kullandım kasada ise ufak tefek kullanıma bağlı deformasyonlar mevcut. Zaten fiyatınıda uygun tuttum.

Arkadaşlar cihazın fiyatı 550 liradır. İstanbul anadolu yakasında maltepede ikamet ediyorum elden alma şansınız olabilir yakın çevreden.

2. Telefon olarak yada uygun fiyatlı fakat performanslı ve a kalite bir cihaz arayanlar için kaçmayacak bir fırsat

SATILIK ÇOK UYGUN FİYATA SORUNSUZ HUAWEİ P8 (lite değil)

. SATILIK ÇOK UYGUN FİYATA SORUNSUZ HUAWEİ P8 (lite değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs17 -- 16 Haziran 2018; 17:55:9 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 400 e verirseniz yarın gelip alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.