Şimdi Ara

SATILIK PSP GO KIRIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar elimde PSP GO model el konsolu bulunmaktadır. Cihazı exclusive oyunları ve bir kaç tane denemek istediğim çok kaliteli psp oyununu oynamak için edinmiştim. Oyunları oynadıktan sonra şimdi satmak istiyorum. Cihaz PSP'lerin son çıkanı olan PSP GO modeldir ve için dahili 16 GB hafızası vardır. Diğer PSP cihazlar gibi hafıza kartı derdi yoktur. 16 GB hafızaya zaten birçok oyun sığmaktadır. Cihazın ekranında 2 tane kullanımı etkilemeyen kılcal çizik vardır. Bunun dışında tüm tuş ve fonksiyonları kusursuz çalışmaktadır.

Cihaz şarj aleti ve full kutusu ile verilecektir. Resimleri en kısa sürede eklenecektir. Elimde 60 GB kadar oyun arşivi de bulunmaktadır ancak bunu nasıl ulaştırabileceğimi bilemiyorum. İstanbul içi hard diskini veya flashını alıp gelen olursa Maltepe'ye ancak o şekilde olabilir diye düşünüyorum.

Cihaz için istediğim fiyat 150 LİRA'dır. Bunun dışında PS VİTA ve Nintendo 2DS veya 3DS almak istiyorum takas bunlar ile olabilir.

Teklifleri bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB7158654 -- 25 Haziran 2017; 14:55:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 4 Pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.