Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Company of Heroes 3 Steam Kodu 300 tl Satın Al 20 Mart 2023 11:04 1 1 Satılık Company of Heroes 3 Steam Kodu 300 tl Merhaba arkadaşlar, Steam üzerinden yüklenmeye hazır COH 3 anahtarını satıyorum (AMD veya INTEL işlemci kullanabilirsiniz). Steam'deki güncel fiyatı maalesef 800 tl. AMD Ryzen işlemci satın alırken verilen kodu aktive ettim, tek yapmanız gereken aşağıdaki talimatları izleyerek oyunu oynamak. Aklınıza güvenlikle ilgili şeyler takılırsa diye yazıyorum. On beş yıldan uzun süredir forum üyesiyim. Yani üyeliğimi riske atmam. Güvenle iletişime geçebilirsiniz. Sevgiler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] TUTASTE MAKSİMUM KALİTE PARFÜM Satılık Company of Heroes 3 Steam Kodu 300 tl