Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Cooler Master Master Pulse Kulaklık Satın Al 29 Ağustos 2017 13:24 1 1 Satılık Cooler Master Master Pulse Kulaklık Kulaklığı amazon'dan aldım ancak mikrofon performansı çok hoşuma gitmedi o yüzden satıyorum 10 gün civarı kullandım oyun ve müzik performansı gayet güzel özellikle basslı müzikler bass fx gerçekten çok işe yarıyor. Fiyat 150 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Seiren X Gaming notebook ile takaslı kasa arıyorum. Xbox Game Pass 3 Aylık Key Satılık Cooler Master Master Pulse Kulaklık
quote:Orijinalden alıntı: ndandil01 Bu over-ear modelimi ? Evet over-ear. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Seiren X Gaming notebook ile takaslı kasa arıyorum. Xbox Game Pass 3 Aylık Key Satılık Cooler Master Master Pulse Kulaklık
quote:Orijinalden alıntı: just one bad day Bence fiyatı güncelle hocam Tr garantilisi 200 TL hepsiburadada 150 tl şuan ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Seiren X Gaming notebook ile takaslı kasa arıyorum. Xbox Game Pass 3 Aylık Key Satılık Cooler Master Master Pulse Kulaklık