Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK / Corsair Graphite Serisi 760T - FULL TOWER KASA Satın Al 4 Mayıs 2023 10:17 1 1 SATILIK / Corsair Graphite Serisi 760T - FULL TOWER KASA Kasanın Özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz;https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Graphite-Series%E2%84%A2-760T-Full-Tower-Windowed-Case/p/CC-9011073-WW#tab-tech-specsKasayı yakın zamanda temizledim. İhtiyacım olmadığı için harddisk bölümlerini sökmüştüm (vidaları ile birlikte kasa içerisinde duruyor). İhtiyaç fazlalığından ötürü satıyorum.Kargo ücreti alıcıya aittir. İstanbul için elden teslim olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK / Corsair Graphite Serisi 760T - FULL TOWER KASA [SATILDI] STAR WARS Jedi: Survivor - Oyun Kodu ALINIK- Kasa -6800XT ve 240mm Radyatör uyumlu ALINIK - Watch Dogs Legion Uplay Key