Şimdi Ara

-----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 -----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----
    --Şehir dışına sadece MNG veya Yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak yollanır.
    --Ankara içi saat 17:00'dan sonra Çayyolu'na gelip elden teslim alabilirsiniz.
    --Vatan Bilgisayar faturalıdır.
    --4 adet mevcuttur.
    --Kısa bir süre radyatörler üzerinde kullanılmışlardır.
    --Tam kutu içeriği ile teslim edilecektir. Eksik hiç bir aksesuar bulunmamaktadır.
    --Pazarlık veya takas yoktur. Teklif etmeyiniz.
    --4 adet bulunmaktadır.
    --SATIŞ FİYATI 160TL ADET

-----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI----------SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI----------SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI----------SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• BeQuiet Dark Rock Pro 4 düşünebilirsin sıfır olarak. Eşdeğerdir, tepe noktası bir soğutucu ve bana göre şekil olarak çok daha güzel.

Umarım aradığını bulursun.
  • Teşekkür ederim. Daha önce d15 kullandığım için yine bildiğim ürünü alayım dedim. Sizin dediğiniz ürün sıcaklık olarak bir iki derece daha iyi diye biliyorum. Ben Nanokatalog dan d15s sipariş ettim 19 gün oldu gelmek bilmedi bir türlü. Artık forumdan alırsam onu iptal edeceğim. Ya da oradan aldığım gelirse forum ilanını sileceğim. Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günceldir
  • Noctua fanlar satılmıştır. Sadece son 1 adet Corsair fan kalmıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.