Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -----SATILIK INTEL SSDPEKKF256G7L Pro 6000p SSD----- Satın Al 8 Ekim 2021 15:58 1 1 -----SATILIK INTEL SSDPEKKF256G7L Pro 6000p SSD----- --Şehir dışına sadece MNG veya Yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak yollanır.--Ankara içi saat 17:00'dan sonra Çayyolu'na gelip elden teslim alabilirsiniz.--Bir projeden almıştım. Kutusu yoktur.--Mini-itx sistem kuracaktım, vazgeçtim. --Pazarlık veya takas yoktur. Teklif etmeyiniz.--2 adet bulunmaktadır.--SATIŞ FİYATI 400TL ADET Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Xiaomi Mi TV Stick Android TV -----SATILIK INTEL SSDPEKKF256G7L Pro 6000p SSD----- ----EKWB & BARROW & BYKSKI CUSTOM SIVI SOĞUTMA PARÇALARI---- -----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----