Şimdi Ara

Satılık Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartı - 100 TL Son Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25.11.2011 Tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınan,garantisi devam etmekte olan Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartımı satıyorum.

Ürün son derece titiz kullanılmıştır,üzerinde mikrofiber bez ile silindiğinde dahi oluşan kılcal çizikler bulunmaktadır.Göze çarpmamaktadır,makro çekim ve yoğun ışık altında belli olmaktadır.

Ürünün kutu içeriği tamdır,faturası vardır ve garantisi devam etmektedir.Servise gitmemiş,tamir görmemiş bir ses kartıdır.

Ürün incelemesine BURADAN ulaşabilirsiniz.
    Ürünün resmi web sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Ürün görselleri;

Satılık Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartı - 100 TL Son Fiyat Satılık Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartı - 100 TL Son Fiyat
     Satılık Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartı - 100 TL Son Fiyat Satılık Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB Ses Kartı - 100 TL Son Fiyat

Ses kartı için istediğim fiyat 120 TL'dir.

100 TL Son Fiyat...

Takas söz konusu değildir.

Satış önce havale,sonra kargo şeklinde gerçekleşecektir.

Kargo ücreti alıcıya aittir.

İyi günler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 2 Ocak 2013; 4:15:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Hayırlı satıslar kardesım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Hayırlı satıslar kardesım ..

Sağ olasın Mesut Ağabey,çok teşekkür ederim.

• TAKİP
  • fiyatta indirim olursa ilgilenen visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

fiyatta indirim olursa ilgilenen visor

Hocam piyasada bulunabilecek en ucuz ve temiz 2. el X-Fi Pro.

Vatan Bilgisayar indirime girdiği zaman insanlar örnek göstermesin diye bu kadar düşük fiyata satıyorum.Maalesef daha da indirim yapabilme durumum yok.

Hayırlı geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

w8 64bitte denedinizmi hocam sorunsuz çalışıyormu birde creative sitesinde driver desteği varmı

Merhaba Hocam,

Windows 8 32Bit RP versiyonunda denediğimde sadece aygıt olarak görüyordu,sinyal iletimi vardı ancak yardımcı programlar kullanılamıyordu.

Ancak son sürüm ile beraber denemedim,üretici sitesinde BURADAN bakıldığında ''Windows 8 ile Uyumlu'' olarak belirtmişler ve sürücü desteği koymuşlar.

Hayırlı geceler.

• iyi günler siteye bu ürün için üye oldumu logitech x530 ses sistemim var ama laptopda 5.1 desteklemiyor ve sadece 2 kolondan dinilyorum şuan buda can sıkıcı bi durum eğer sizlerde yardımcı olursanız sevinirim. laptopun özellikleri win vista 32 bit,işlemci genuine intel T2080 1.73 ghz, ram 894 mb yazıyor ekran kartıda ati radeon express 200m serisi toplam kull. grafik belleğide 319 mb yazıyor. bu özelliklerde bi dizüstü sbx-fi surround 5.1 pro yada creative audigy 2 nx 7.1 usb dolby digital ex i çalıştırır mı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler arkadaşlar.
  • PM attım.
  • Arkadaşlar biraz ilgi gösterip yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarcengiz

iyi günler siteye bu ürün için üye oldumu logitech x530 ses sistemim var ama laptopda 5.1 desteklemiyor ve sadece 2 kolondan dinilyorum şuan buda can sıkıcı bi durum eğer sizlerde yardımcı olursanız sevinirim. laptopun özellikleri win vista 32 bit,işlemci genuine intel T2080 1.73 ghz, ram 894 mb yazıyor ekran kartıda ati radeon express 200m serisi toplam kull. grafik belleğide 319 mb yazıyor. bu özelliklerde bi dizüstü sbx-fi surround 5.1 pro yada creative audigy 2 nx 7.1 usb dolby digital ex i çalıştırır mı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba Hocam,iyi günler,

Belirttiğiniz özellikler iki ses kartını da çalıştırabilmek için gayet yeterli.
    İnceleme sayfasında ses kartını uzun bir süre AMD Turion X2 1,60 GHz işlemci ile kullandığımı belirtmiştim.

Ancak kişisel kullanım zevkiniz için RAM miktarını arttırmakta yarar var.

Ayrıca belirtmekte yarar var,şu an için ses kartı kyosan kullanıcı adlı üyeye rezerve sayılabilecek durumda.

Hayırlı geceler.

• Ürün tarafımdan alınmıştır. Yabancıya gitmedi.
    Çok güzel ve hızlı bir alışveriş oldu, ilgi ve alakası için R0ME kardeşe teşekkür ederim. Hayırlı olsun inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Ürün tarafımdan alınmıştır. Yabancıya gitmedi.
    Çok güzel ve hızlı bir alışveriş oldu, ilgi ve alakası için R0ME kardeşe teşekkür ederim. Hayırlı olsun inş

Asıl Ben teşekkür ederim Hocam.

Güle güle kullanmanız,memnun kalmanız dileği ile.

Hayırlı geceler.

• Bilgisi olan var mı acaba ben bu ses kartını mac ios 10.5 te kullanılabilir mi?

YARDIM Edene +rep
  • Sadece Microsoft Windows için yazılım desteği var ancak MacOsx te usb bağlantısı yapınca otomatik olarak çalışır mı onu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 23 Mayıs 2013; 8:50:23 >
  • Dostum sahibinden nokta com a ilan açarsan kesinlikle alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Dostum sahibinden nokta com a ilan açarsan kesinlikle alacağım

Merhaba Hocam,

Sahibinden sitesi üzerinden ilan açmak sorun değil de,ürün 9 Ocak 2013 tarihinde satıldı.

İlginize teşekkür ederim,iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Dostum sahibinden nokta com a ilan açarsan kesinlikle alacağım

Merhaba Hocam,

Sahibinden sitesi üzerinden ilan açmak sorun değil de,ürün 9 Ocak 2013 tarihinde satıldı.

İlginize teşekkür ederim,iyi günler.

Hadi ya ne diyim hayirli olsunben fiyati gorunce hemen alayim dedim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.