Şimdi Ara

Satılık Creative Tactic 3d Alpha Kulaklık 75TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıktaki kulaklığımı satıyorum arkadaşlar. Sebebi daha yüksek bir modele geçmiş olmamdır.
    kutusu ve 08.10.2012 tarihli vatan faturası duruyor. Fatura değeri 143 Tl'dir. Ben 75TL'ye bırakıyor ve pazarlık düşünmüyorum.
    Kutudan kılavuz falan çıkmamıştı, sanırım vatan'da kayboldu onlar ürünün kutusuna falan bakarken. Garantide sorun çıkarmaz bu durum, elemanlara sormuştum. kutudan CD çıkmamakta. Sürücü, Creative web sitesinden temin ediliyor.

En ufak bir kusuru yoktur. PM den veya burdan her türlü yorum ve sorularınızı paylaşmakta lütfen rahat olun.

Hayırlı forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Kullanıom 130 liraya almıstım aldıgımda aman tanrım dedim 5.1 surround sesı var ama tabikide driverlerini indirmeniz gerekicek ayrıca THX trustudio yu da indirirseniz %30 ses artısı saglarsınız
    Fiyat güzelmiş arkadaş aldıydı bileydim ona soylerdim yarı fiyatına alırdı senden :S
  • olumlu yorumlar için teşekkürler dostum.
    Çok HI-END bir ürün olmasa da fiyat/performans bakımından baya iyiydi. Ben özellikle Voice-fx özelliğinden çok keyif almıştım.
  • çok iyi ses kalitesi var ona sözüm yok ama malzemesi kırılgan. ben taç kısmını kırmıştım kafamdan çıkarırken. dikkatli olunursa kalitesine diyecek yok çok iyi ürün
  • evet hassas ürün. dikkat edilirse sorun olmaz.
  • pm gönderildi, müsait olursanız şehir içi görerek alayım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_54 -- 19 Ocak 2013; 20:47:33 >
  • ürün Iceman_54'e satılmıştır.
    herkese hayırlı alışverişler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan alındı, hayırlı olur inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.