Şimdi Ara

SATILIK Creative x-fi xtreme gamer ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Creative x-fi xtreme gamer ses kartı
    Bursa içi elden 85 TL diğer şehirlere gg üzerinden komisyon eklenerek yollanacaktır.. KArgo alıcıya aittir.. kutu içeriği resimdeki gibi eksiksizdir ve 3.5 mm dönüştürücü optik jack ek olarak yollanacaktır..

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/creative-x-fi-xtreme-gamer-ozel-satis-60242137
    Fiyat : 85 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip Hayirli Satişlar :)
  • fatura garanti vs durumu nedir?
  • Faturasi yok garantiside bitti.. mavibilgisayar.com alışveriş sitesinden aldım... 2008 senesiydi galiba.. kutu ve içeriği var sadece o kadar..
  • win 7 x64 bit desteği varmı acaba ?

hayırlı satışlar
  • 64 bit de kullanılır hatta
    daniel k driverları ile çok güzel ses verir.
  • Şuan bodrumdayım ve buraya yollama fiyatı (kargo hariç) ne kadara mal olacak ? Ayrıca birşey demek istiyorum. Siteye yeni üye oldum. Oldukça güvenilir bir site dediler. Ama 2. el cihazları kontrol etmeden aldığımızda ve bi sıkıntı olduğunda satıcıya para iadesi yaptırılıyor mu? Yada mağdur olanların zararı için site bişeyler yapıyor mu? Yanlış anlaşılmasın, gittigidiyor da alışveriş yapmıştım ve kargoya imza atmazsam para ödememiş oluyordum.. Peki senden bunu alırsam neler olabilir ? :) Şimdiden yardımın için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • pm cevaplandı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.