Şimdi Ara

Thermaltake BigWater 745 Su Soğutma Sistemi - fiyat revize-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Thermaltake BigWater 745 Su Soğutma Sistemi - fiyat revize-
    Ürün çalışır durumdadır. Çalışan bilgisayarımdan söktüm. Özenle kontrollerini yaptım,poşetledim ve kutuladım. Resimlerden de görebilirsiniz. Tek tek parçalarının durumlarını yazayım. Ona göre karar verin.

Cpu Blok: Orjinal Cpu blok verimli olmadığı için AM2+ anakartımla uyumlu özel yapım CPU bloğu ile kullandım. Sadece o mevcuttur. Resimde gözüküyor. Son derece kalitelidir. 2 orjinal 2 yedek bağlantısı mevcuttur. 4 Koldan anakarta bağlanır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. Tabanı biraz pürüzlü ancak kaliteli bir termal macunla bu sorun ortadan kalkar. Yeni bir sistemde kullanacaksanız yeni bir CPU blok kullanmanız gereklidir. Bunun dışında aparatı vb. yoktur.

Kuzey köprüsü Bloğu: Thermaltake markadır. Son derece temizdir. Hemen hemen her anakarta uyar. Mevcut rakorları vb. yedekleriyle mevcuttur. Resimde görebilirsiniz.

Pompa + Rezarvuar: Rezervuar için birşey yazmıyorum bildiğiniz rezervuar. Pompa sisteme yeterli bir şekilde çalışmaktadır. İlk günkü sessizliği ya da performansı belki olmayabilir. Ben kullanırken bana yetmekteydi.

Hortumlar: Hortumları kendi sistemime göre kestim biçtim. Büyük ihtimalle size yeni hortum lazım olur. İnternetten uygun hortumları temin edersiniz.

Soğutma suyu: Kendi yaptığım saf su + antifreze karışımıdır. Sıkıntısız iyi çalışmaktadır. Kutusunda sisteme yetecek kadar vardır.

Rakorlar vb: Resimlerde gördüğünüz tüm parlçalar gönderilecektir. Dediğim gibi çalışan sistemden söktüm. Ek rakora gerek yoktur.

Extra: Coolermaster marka termal macun + 2 poşet termal macun yanında gönderiyorum. Bir torba dolusu ihtiyaç duyulabilecek ıvır zıvır vida somun conta poşette mevcut. Bir adet thermaltake 120mm fan ve hdd fanı mevcuttur. (Fanın bağlantısı kesik. Hdd fanını hiç denemedim durumu nedir bilmiyorum.)

Radyatör 1: 120 mm olan bu radyatör çok verimlidir. Bir ara biraz su sızdırdı resimde de gözüküyor contasını değiştirdim düzeldi. Yine de ilk günkü temizliği yok. 120 mm fan kontrollü fanı vardır.

Radyatör 2:240 mm dir. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. 2 adet 120 mm fanı vardır. Bu fanların kontrolcüsü yoktur.

Ürünleri gördüğünüz gibi kutusuna kaldırdım. Montajı biraz bilgi gerektirir. İade almıyacağım malum kargosu pahalı. Satın almadan mesaj atın. Sanalpazar üzerinden taksitle ya da hesabıma eft/havale ile satışı olur. Phenom II x4 ler ile olabilir. Artı Eksi görüşürüz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Resimler mobil den görünmüyor. 😆
  • sahibinden ilanı da var oradan bakabilirsiniz aynı başlığı aratın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki diğer ilanlara da bakarak 150 tl ye çettim fiyatı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.