Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Cronus ZEN + Hori Wired Satın Al 19 Ekim 2021 14:31 1 1 [SATILIK] Cronus ZEN + Hori Wired Herkese merhaba,Henüz iki ay önce sıfır almış olduğum Cronus ZEN ve PS5 dongle olarak kullanılan Hori Wired, Fifa 22 geçiş yapacağım sebebiyle takım halinde satmaktayım. Sıfırdan farksız ve kutuları mevcuttur.Herhangi bir güven sorunu ise yaşanmayacaktır, profilimi/referanslarımı inceleyebilirsiniz.İstanbul/Beylikdüzü'nde ikame ediyorum, yeni nesil zen + hori wired, talep ettiğim tutar ise 1500TL. -Ben takım halinde 2000TL'ye aldım-İlgilenen arkadaşların özel mesajla iletişime geçmesini rica ederim,Kolay gelsin,Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Playstation 5 Dijital Sürüm / TR Sony Garanti - Vatan Bilgisayar [SATILIK] Playstation 5-4 // FIFA 23 4m FUT Kadro + Witcher 3 Next-Gen + Plus Essential [ALINIK] PS5 / Elden Ring [SATILIK/TAKASLIK] LG 27UL550-W, 27'', 4K UHD, RADEON FreeSync™, IPS, HDR10, Beyaz LED Monitör