Şimdi Ara

Satılık Cypherda 65 LwL Paladin İtemsiz Satıyorum.100k np.Cypherda itemle de takas olur(İSt içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cypherda 65 lwl % 45 100 k np li itemsiz priest satıyorum....Cypherda item karşılığında veya 65 lwl bi reque ile takas eetmek istiyorum.Char Human...Requenin cypherda olması tercihimdir...İtem Karşılığında da olabilir..MEsela bi Plate-dd25....Veya +8 Raptor...Ne biliyim değerli bişreyler..:Her türlü Bilgisi Mevcuttur...ASla Msn açmıyorum e-mail atın.konuşalım...E-mail adresim JassiuS_FeatBoy@hotmail.com....İlginiz için Teşekkürler Arkadaşlar..

• YTL DUSUNUYOMUSUN ?
  • evet düşünüyorum ytl de olabilir..
  • MSN EKLIYOM SENI BI KONUSAK
  • kusura bakma msn açmıyorum konuşcaksak burdan konuşalım pm den konuşalım
  • tamam ozman ne kadar ıstıyosun ytl olarak ıtemsız halıne ? burdan serı olmuyoya o yuzden dedım
  • real paraya 130 istiyorum çok ucuz ama napalım işte 130 yeterlidir.
  • 130 ucuzmu ? ıtemsız pahalı bıle
  • saçmalama kardeşş ya almıcaksan lütfen oyalama sen sanki ne kladar vericeksen sen ne kadar vericen lütrfen sonuna Real para yazarsan sevinirim Ytl yazma
  • 64 lwl itemli warriorum var istersen tabi 15 gunde presi var silver
  • Beyler hadi isteyen yokmu hiç 65 lwl bi priest cypherda ucuza vericem ya hadi anlaşabiliriz :D
  • takas istemiyormusun
  • ya istiyorum ama yani bana warior felan lazım değil be kardeşş bana reque lazım....Çünkü Reque oynamaya alışmışım rahat edemiyorum wariorda :D real paraya alcaksan indirim yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.