beyler cypherda 65 lwl % 45 100 k np li itemsiz priest satıyorum....Cypherda item karşılığında veya 65 lwl bi reque ile takas eetmek istiyorum.Char Human...Requenin cypherda olması tercihimdir...İtem Karşılığında da olabilir..MEsela bi Plate-dd25....Veya +8 Raptor...Ne biliyim değerli bişreyler..:Her türlü Bilgisi Mevcuttur...ASla Msn açmıyorum e-mail atın.konuşalım...E-mail adresim JassiuS_FeatBoy@hotmail.com....İlginiz için Teşekkürler Arkadaşlar..
YTL DUSUNUYOMUSUN ?
evet düşünüyorum ytl de olabilir..
MSN EKLIYOM SENI BI KONUSAK
kusura bakma msn açmıyorum konuşcaksak burdan konuşalım pm den konuşalım
tamam ozman ne kadar ıstıyosun ytl olarak ıtemsız halıne ? burdan serı olmuyoya o yuzden dedım
real paraya 130 istiyorum çok ucuz ama napalım işte 130 yeterlidir.
130 ucuzmu ? ıtemsız pahalı bıle
saçmalama kardeşş ya almıcaksan lütfen oyalama sen sanki ne kladar vericeksen sen ne kadar vericen lütrfen sonuna Real para yazarsan sevinirim Ytl yazma
64 lwl itemli warriorum var istersen tabi 15 gunde presi var silver
Beyler hadi isteyen yokmu hiç 65 lwl bi priest cypherda ucuza vericem ya hadi anlaşabiliriz :D
takas istemiyormusun
ya istiyorum ama yani bana warior felan lazım değil be kardeşş bana reque lazım....Çünkü Reque oynamaya alışmışım rahat edemiyorum wariorda :D real paraya alcaksan indirim yaparım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme